tip!
TIP: Pokahontas (Neil Young) komt naar De Bosuil
zondag 12 februari

Hey,
Je ontvangt dit mailtje omdat je voorheen een concert hebt bezocht van Zuma (Neil Young Tribute)
We willen je graag laten weten dat Pokahontas (Neil Young Tribute) naar De Bosuil komt en je als Neil Young fan dit concert waarschijnlijk niet wilt missen.

Wil je erbij zijn? scoor dan snel je tickets met de link hieronder.

Pokahontas

ook iets voor jou?

Crosby, Stills, Nash & Young tribute

Deze Crosby, Stills, Nash & Young tribute band is een muziekproject van The LSB Experience.
De show bestaat niet alleen uit de nummers die ze met deze bezetting (CSN&Y) opnamen maar ook prachtige solocomposities van Stephen Stills, Neil Young, Graham Nash en David Crosby.

Het project is opgestart door drie zangers/gitaristen: Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek. Vandaar LSB. Dit trio is aangevuld met bassist Rob Hendriks en drummer Peter Delman en toesenist Andy Nijmeijer.

Het zal niemand verbazen dat een CSN&Y tribute buitengewone zangkwaliteiten vereist van alle bandleden. De LSB mannen hebben die kwaliteiten ruimschoots in huis. Niet alleen vocaal maar ook instrumentaal. De meerstemmige zang, begeleid door het afgewogen - en dynamische gitaarwerk wordt door de bezoekers van LSB concerten altijd herkend en regelmatig durft men zelfs te beweren dat deze tribute band ‘beter klinkt dan het origineel’! Kijk en luister naar de video waarin de band een show doet waarin cabaretier Dolf Jansen de songs aan elkaar praat en de rol heeft van duvelstoejager.

klik hier voor meer informatie
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269