Membercard

Word lid van de leukste club van De Bosuil
TIP: Koop NU je Membercard voor 2023!

Hey,

Je ontvangt dit mailtje omdat je in het bezit bent van een Membercard of omdat je hebt aangegeven interesse te hebben in een Membercard.

We willen je laten weten dat de Membercard voor 2023 vanaf nu te koop is voor jullie, volgende week gaat de pas voor het grote publiek in de verkoop.
Klik hieronder om je membercard te kopen, ook leuk als feestdagen cadeautje!

We gaan ervoor zorgen dat we een knallende selectie voor je maken waar je muzikale hart sneller van gaat kloppen, we kunnen wel al verklappen dat o.a. Temple of Rock, Daan, Sjako!, Sha-La-Lee's, Who The F*ck is Britt & Wegsfeer bij de selectie horen (kijk hieronder voor meer info over deze concerten)!
Verwacht de komende tijd een nieuwe lading namen voor de membercard selectie van 2023.

KLIK HIER OM JE MEMBERCARD TE KOPEN
MEMBERCARD PROGRAMMA
Silver & gold

Membercard Silver
Membercard houders kunnen naar 12 concerten per jaar waaruit gekozen kan worden uit de selectie (18 shows) van onze programmeur(s). Dit zullen bekende artiesten zijn maar ook de onontdekte pareltjes.
De Membercard Silver kost €50,-.

Membercard Gold
De Membercard Gold heeft eigenlijk dezelfde voorwaarden, je mag naar 12 shows uit de selectie (18 shows) én je hebt daarbij ook nog 2 vrije keuzes. De enige voorwaarde die hieraan zit is dat het geen uitverkochte shows mogen zijn.
De Membercard Gold kost €100,-.

Het is mogelijk om een membercard als cadeautje aan te schaffen (kersttip, mits je voor 15 december besteld)

Via onderstaande link kun je een membercard aanschaffen.

Let op: Het aantal membercards is beperkt. De besloten verkoopt start nu. Elk jaar is de kaart uitverkocht, dus op = op.

KLIK HIER OM JE MEMBERCARD TE KOPEN

Algemene voorwaarden De Bosuil Membercard:
– De Clubkaart is persoonlijk en staat op naam geregistreerd. Bij binnenkomst laat je je Gold of Silver Membercard zien bij de kaartcontrole en wordt deze gescand. Ter controle kan een identiteitsbewijs worden gevraagd. Bij misbruik heeft De Bosuil het recht om je Membercard in te nemen.
– De membercard is geldig van 1 januari t/m 31 december 2023, koop je de membercard later in het jaar, dan is deze alsnog geldig t/m 31 december.
– Als we de Membercard shows bekend maken kunnen dit shows zijn die al in de verkoop zijn. We kunnen er niets aan doen als je al een kaartje hebt hiervoor.
– De voorraad van de Membercards zijn beperkt dus op=op.

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269