Nieuw

TIP: The Hillbilly Moonshiners and Friends komen terug naar De Bosuil!
Za 3 december
THE HILLBILLY MOONSHINERS AND FRIENDS

Hey!
Je ontvangt dit mailtje omdat je bij al een keer bij een concert van The Hillbilly Moonshiners And Friends bent geweest. We willen je graag laten weten dat The Hillbilly Moonshiners And Friends weer naar De Bosuil komt. op 3 december spelen The Hillbilly Moonshiners al voor de zevende keer in de bosuil. Met bekende hits in een country jasje is het elke keer een feestje.

The Hillbilly Moonshiners And Friends worden tijdens deze knallende avond gesupport door Moerepetazie en Gumbo Kings (meer informatie over deze toppers hieronder).

Wil je erbij zijn? Scoor dan snel je tickets!

Klik hier voor tickets

Gelegenheidsformatie Moerepetazie ontstond in 2012, met als plan om samen een carnavalsnummer te maken. Op de 21e editie van de Zoepkoel in Venlo werden plannen concreet gemaakt en de knoop doorgehakt: in januari 2013 verscheen de eerste single ‘Komplieët van Slaag’, wat al snel gevolgd werd door een eerste optreden. Met singles als ‘Same Eine Drinke’, ‘Gaat In Mien Glaas’ en ‘Jaqueline’ is Moerepetazie al een aantal jaren niet meer weg te denken van de Limburgse podia!

Gumbo Kings is een vijf-koppige alligator die uit de Nederlandse moerasdelta komt gekropen. Deze jonge muzikanten hebben een moderne en helemaal eigen kijk op hun geliefde Soul & Rhythm ’n Blues. In 2019 was Gumbo Kings de meest geboekte band van Popronde.

Klik hier voor tickets
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269