alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
The Cinelli Brothers - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
The Cinelli Brothers21:15

Komende vrijdag staan The Cinelli Brothers in De Bosuil!


The Cinelli Brothers zijn ontstaan uit hun gezamenlijke passie voor blues-/rockmuziek uit de jaren zestig en zeventig. Hun muziek kan worden omschreven als een mix van blues, rock en soul met een vleugje hedendaagse stijl dat grenzen overschrijdt!

Tot vrijdag!

The Cinelli Brothers
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Zaterdag 20 april

OOK IETS VOOR JOU?

In de hele muziekindustrie is King King een naam die niet alleen synoniem staat voor geweldige muziek en uitstekend muzikaal vakmanschap, maar ook voor, en misschien nog belangrijker, het elke keer verdomd leuk hebben!

Wanneer de onstuitbare leider Alan Nimmo het podium oploopt in zijn inmiddels kenmerkende kilt, de vuisten in de lucht en een glimlach zo breed en schitterend als de rivier de Clyde in Glasgow zelf, lijdt niemand er enige twijfel aan dat ze een van de beste avonden van hun leven tegemoet gaan. Alan Nimmo zit al vele jaren in de muziekwereld - meer dan hij zich kan herinneren - maar één ding is nooit veranderd. Zijn verlangen om eerlijke, echte muziek te maken die diep uit de ziel komt.

‘De beste band ter wereld’ is misschien een gewaagde uitspraak om te ondersteunen. Maar wees gerust, Alan en de jongens zullen elke avond hun best doen. Je kunt er je kilt op verwedden!

MEER INFO + TICKETS: King King
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269