Subterranean Street Society + Komodo - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Subterranean Street Society20:30
Komodo21:45

Komende donderdag staan Subterranean Street Society + Komodo in De Bosuil!

Bereid je voor op Deens-Nederlandse rock met een poëtisch randje en exotic indie-rock & roll.

Tot donderdag!

Subterranean Street Society + Komodo
PROGRAMMA

¡PENDEJO! + ILÆNDER

do 16 mei
OOK IETS VOOR JOU?

Heavy koper, brute riffage, beukende drums, cojones, en Spaanse teksten die je - zou je Spaans verstaan - doen afvragen "zeiden ze dat nou echt?" Jazeker zeiden zij dat. En ze heten ¡PENDEJO!

¡PENDEJO! is een heavy rock band uit Nederland, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns-Amerika. Hun muziek wordt omschreven als heavy, verslavend, bruut en groovend, of zoals een Spaanse recensent het zo welsprekend verwoordde: “Heavy rock in Spanish with balls the size of Danny de Vito”.

+

ILÆNDER is een dynamische Nederlandse alternatieve metalband die moeiteloos in elkaar overgaat krachtige riffs met melodische complexiteiten om een unieke sonische ervaring te creëren. Hun muziek neemt luisteraars mee op een reis door intense emoties en muzikale nostalgie.

Deze alternatieve metalband is geboren uit een gedeelde passie voor muziek en een verlangen om de sonische klanken ervan te combineren Deftones met de zware, laaggestemde riffs die doen denken aan het Nu-Metal-tijdperk. Gesticht in 2023 veroverde ILÆNDER snel zijn eigen plek in de wereld van alternatieve metal met hun unieke geluid en ongebreidelde creativiteit.

ILÆNDER werd tot leven gebracht door vier getalenteerde muzikanten, elk met hun eigen muziek onderscheidende achtergrond en invloeden. De band bestaat uit: Martin Duve (Ten Times A Million), Frank te Riet (Cryptosis), Karel Lenferink, Michiel Toenink en Oscar Persijn (alle drie in No Gods, No Masters).

MEER INFORMATIE: ¡PENDEJO! + ILÆNDER
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!

Let op: Onderstaande geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269