alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Smash Into Pieces - Servicemail De Bosuil
Deuren open15:00
Cyan Kicks16:00
Smash Into Pieces17:00

Komende zondag staat Smash Into Pieces in De Bosuil!

Smash Into Pieces staat bekend om zijn apocalyptische imago, arena rockgeluid en filmische verhaal. De toegankelijke nummers nodigen onmiddellijk uit tot meezingen; de winnende combinatie van dansbare grooves en de ruige, verrassend buigzame strot van frontman Chris doet de rest.

Het support wordt verzorgd door Cyan Kicks
Ze smeden vooruitstrevende rock en mengen genres om hun unieke, moderne geluid te creëren. De band mixt edgy rock met elektronische elementen, waardoor een fris en onderscheidend geluid ontstaat dat resoneert met fans over de hele wereld.

Tot zondag!

Smash Into Pieces
De bosuil hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankjes en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA
OOK IETS VOOR JOU?

Als een op hol geslagen Turks stoombad brengt Green Crow Collective de ultieme zweetuitdrijving aan een moordend tempo, in, op, tussen en onder het publiek. Het viertal brengt naar eigen zeggen een geflipt folk-noir-punk-balkan-feestje.

No Prisoners is de nieuwe band rond Pieter-Paul Devos (RKTKN, Kapitan Korsakov) Met Harry Descamps (Whorses) op gitaar & zang, Leander van het Groenewoud (Alex Verdi) op bas en zang en Pieter De Wilde (RKTKN) op drums. No Prisoners is een rijzende ster in een ontluikende rock scène en is meteen een hit bij fans van alles wat luid, leuk en hard is!

MEER INFO + TICKETS: Green Crow Collective + No Prisoners
Luisteren of fluisteren

Bij De Bosuil blijven we onze slogan luisteren of fluisteren regelmatig benadrukken, omdat we willen dat iedereen een geweldige tijd heeft. We zien jullie vaak in grote aantallen naar onze concerten komen, en dat waarderen we enorm!

Of je nu komt voor de muziek en wilt genieten in stilte (luisteren), of voor de gezelligheid ,en natuurlijk de muziek, en wat zachter wilt praten (fluisteren), we streven ernaar dat je je hier altijd welkom en op je gemak voelt.

Samen zorgen we voor een geweldige sfeer!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269