Nieuw

TIP: Remember Phil & Gary komt terug naar De Bosuil + early bird tickets!

Beste rockliefhebber,

Je krijgt deze mail van ons omdat we je eerder als bezoeker hebben mogen begroeten tijdens één van de ‘Remember Phil & Gary’ events in de Bosuil in het verleden.

We willen je met dit bericht op de hoogte brengen van de elfde editie van Remember Phil & Gary op 4 februari aanstaande. Maar dat is niet alles. Als trouwe fan van Thin Lizzy en Gary Moore ben je uitverkoren om een Early Bird kaart aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs en met een gratis Remember Phil & Gary goodie die voor je klaar zal liggen tijdens het event.

Op veler verzoek halen we in 2023 de Gary Moore Tribute Band weer naar Weert als headliner en de support komt van niemand minder dan Mick Hup en zijn band Thin Lizzy Sessions. Zij hebben in 2022 de Gelderlandfabriek in Culemborg tijdens Remember Phil & Gary volledig op de kop gezet en gaan dat in 2023 opnieuw doen, maar deze keer ook bij ons in Weert!

De speciale Early Bird tickets met Goodie a 15 euro (gemaximeerd op 40 stuks!) zijn tot a.s. donderdag 17 november 14:00 te koop via onderstaande link.

We hopen je op 4 februari 2023 weer te begroeten in de Bosuil!
Namens Team Remember Phil & Gary + De Bosuil

KLIK HIER VOOR TICKETS
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269