alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
ProgProms - Servicemail De Bosuil
Deuren open19:30
ProgProms20:15

Komende woensdag staan de ProgProms in De Bosuil!

De setlist bevat wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Van Genesis tot Yes en van Alan Parsons tot Supertramp. Met als special guest Damian Wilson!

Tot woensdag!

Progproms
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst twee (gratis) recycletokens die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je twee recycletokens. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletokens kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletokens of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankjes en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Zaterdag 15 juni

OOK IETS VOOR JOU?

Karnataka, een band afkomstig uit Wales, maakt muziek in het prog/folk-genre. Hun wortels gaan terug tot 1998. De band werd opgericht met de bedoeling traditionele Keltische muziek te combineren met progressieve rock.

Hun gelijknamige debuutalbum demonstreerde het vermogen van de band in het creëren van romantische, melodieuze en Floydiaanse soundscapes, doorspekt met sterke folk- en Keltische invloeden (versterkt door het gebruik van fluit). Deze vaak sfeervolle geluiden vormen het decor voor de prachtige, beklijvende stem van Rachel Cohen; en doet denken aan Heather Findlay van Mostly Autumn, zowel qua bereik als harmonieën die ze weet te creëren. Het gevolg is dat Karnataka gunstig mag worden vergeleken met bands als Enya, Clannad & Iona.

MEER INFO + TICKETS: Karnataka
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269