AFGELAST: The Pink Floyd Sound, toch Pink Floyd zien?

Helaas heeft The Pink Floyd Sound besloten zijn tour te cancellen. Dit betekent dat het concert op 17 december niet doorgaat.

Op zaterdag 29 oktober speelt er bij De Bosuil een andere Pink Floyd band, namelijk Pink Project (lees hieronder meer over deze fantastische band!). Met je ticket van The Pink Floyd Sound kun je het concert van Pink Project bezoeken (ondanks dat het concert van Pink Project 5 euro duurder is). Hier hoef je niks voor te doen.

Wil je je ticket NIET omruilen voor het concert van Pink Project en je geld terug? Geen probleem:
1. Stuur dan voor 16 oktober 10:00u een mailtje naar ankie@debosuil.nl.
Dan krijg je je geld terug gestort. (refunds kunnen 5 werkdagen duren)
2. Zet in het mailtje ook even dat het om het concert van The Pink Floyd Sound gaat.
Na deze deadline is het helaas niet meer mogelijk om een refund te ontvangen.


Hopelijk tot snel!

Pink Project

Het publiek wil Pink Floyd horen, in optima forma, dát is het doel van Pink Project the band. Al ruim een kwart eeuw weten zij de muzikale nalatenschap van Pink Floyd vlekkeloos neer te zetten in de theaters en op poppodia. In oktober 2022 gaat de band op clubtour door Nederland, en op 29 oktober komen ze naar De Bosuil; waarbij ze 2 iconische Pink Floyd albums: Animals & Wish You Were Here integraal zullen uitvoeren.

Compleet met quadrafonische sound en een spectaculaire lichtshow is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

Meer informatie over Pink Project
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269