Philip Sayce - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Philip Sayce21:15

Komende woensdag staat Philip Saycein De Bosuil!

Sayce is een zeldzame artiest, een combinatie van een uitstekende songwriter, een ongeƫvenaarde gitarist, een soulvolle zanger en een opwindende artiest!

Tot woensdag!

Philip Sayce
PROGRAMMA

Steve'n'Seagulls

vr 11 okt
OOK IETS VOOR JOU?

Het had in Finland een koude winterdag of een warme zomernacht kunnen zijn, maar het was rond het jaar 2010. Iemand kwam op het idee om bluegrass, Finse folk en rock/metalmuziek te combineren. Het resultaat was en is sindsdien Steve'n'Seagulls. De band waarvan je niet wist dat je hem miste, maar die je absoluut nog een keer wilt horen! Afkomstig uit Finland, rijdt dit vrolijke stel harder en sneller dan ooit.

Tot nu toe zijn alle vier de albums van Steve'n'Seagulls in de albumcharts in Finland en de Billboard bluegrass-hitlijst terechtgekomen. Hun muziekvideo's zijn alleen al op YouTube bijna 280 miljoen keer bekeken. Ze hebben gespeeld op enkele van de grootste festivals ter wereld - waaronder Wacken Open Air, Rescontres Trans Musicales, Nova Rock, Swedish Rock etc. in meer dan 30 landen en op vier continenten is het publiek van kleine clubs tot grote locaties getuige geweest van hun muzikale avonturen en puur goede tijden. En de vlucht gaat verder!!!

MEER INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus je pinpas niet!

Let op: Bovenstaande geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269