Phil Bee's Cocker Band - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Phil Bee's Cocker Band21:15

Komende vrijdag staat Phil Bee's Cocker Bandin De Bosuil!

Phil Bee's Cocker Band is de ultieme ode aan Joe Cocker, 'The Voice of Sheffield'! Een 12-koppige band bestaande uit topmuzikanten brengt in dik anderhalf uur de ultieme Joe Cocker show, met gevoel, passie en vakmanschap.

Tot vrijdag!

Phil Bee’s Cocker Band
PROGRAMMA

The Ayreon Project

za 28 sep
OOK IETS VOOR JOU?

De muziek van Ayreon is voor veel muziekliefhebbers een begrip. Deze Nederlandse progressieve rockband heeft de afgelopen jaren een grote schare fans weten te vergaren met hun unieke sound en epische conceptalbums. En wat is er nou beter dan de muziek van je favoriete band live te kunnen ervaren?

Daarom presenteert Ayreon Project een spectaculaire tribute waarin we alle klassiekers en persoonlijke favorieten van deze legendarische band ten gehore worden gebracht. Van de krachtige en symfonische muziek tot de vernuftige teksten en verhaallijnen, Ayreon Project is de perfecte manier om de volledige Ayreon ervaring te beleven en te delen met gelijkgestemde fans. Deze tribute band is geschikt voor alle liefhebbers van progrock tot symfonische metal, zowel jong als oud. Of je nu een doorgewinterde Ayreon fan bent of gewoon houdt van een avondje goede muziek, Ayreon Project neemt je mee op een epische reis door de kosmos en tijd!

"Ik heb het Ayreon project live gezien en vindt het super wat ze doen! Echt een eer en een genot voor mij om mijn eigen muziek zo perfect uitgevoerd te zien worden. Ik sta volledig achter ze en ben trots om te zien dat ze zoveel Ayreon fans blij maken!"
- Arjen Anthony Lucassen

MEER INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus je pinpas niet!

Let op: Bovenstaande geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269