Nieuwsbrief + vrijwilligersrooster CREW - De Bosuil
Vrijwilligersrooster

We zijn nog naarstig op zoek naar een VC + BC voor zondag 18 juni, wie heeft er tijd én zin ?

De planningen weten zich goed te vullen, dank voor jullie enthousiasme en beschikbaarheid, maar we zijn er nog niet. Kijk je even mee of je nog een gaatje vrij hebt ?

Kijk hier naar de diensten die openstaan: online te bekijken (klik).

Waar witte vlakken staan is nog hulp gewenst. Graag zie ik je beschikbaarheid per e-mail tegemoet via ivo@debosuil.nl


----------------

Voor zondag 18 juni zijn we nog op zoek naar:

1x medewerker VRIJWILLIGERS COÖRDINATOR!

1x medewerker BAND COÖRDINATOR!

1x medewerker SFEERBEHEER

----------------

Voor vrijdag 23 juni zijn we nog op zoek naar:

1x medewerker KASSA

----------------

Voor zaterdag 24 juni zijn we nog op zoek naar:

1x medewerker KASSA

----------------

Voor maandag 10 juli zijn we nog op zoek naar:

1x medewerker GARDEROBE
1x medewerker BAR ZAAL

----------------

Maar kijk best voor de meest actuele bezetting hier: online (klik hier!).

Klik hier voor het online vrijwilligersrooster
Schoonmaak - *rectificatie

Vorige week stond onderstaand bericht in de vrijwilligers e-mail, maar na overleg en input vanuit jullie, waarvoor dank, is besloten om de werkwijze zoals die nu gehanteerd wordt te laten zoals deze is. Dus bij aanvang dienst de schrobmachine insteken zodat deze gebruikt kan worden bij het poetsen en 's nachts NIET ingestoken laten, dit i.v.m. (brand)veiligheid. Dit was er eentje onder het mom van ''al doende leert Ivo 😉''.

We kregen nog het vriendelijke verzoek van onze schoonmaak hulp met de vraag om de schrobmachine na gebruik aan de lader/in het stopcontact te steken. Zo kunnen de volgende gebruikers er ook direct mee aan de slag. Dank jullie wel.

Speaker's Corner met onze eigen Peter Verkennis | 24-06 | Café De Harmonie

Café De Harmonie organiseert op zaterdag 24-Juni de volgende editie van Speaker’s Corner. Deze editie staat in het teken van Bospop. “Mister Bospop” Peter Verkennis neemt plaats op het spreekgestoelte op het cafépodium. Voorafgaand aan Bospop 2023 gaat Peter in op de ontwikkelingen rondom popfestivals en Bospop in het verleden, heden én toekomst. Gastheer namens de Harmonie is Bram Sentjens. Aanvang is 16:00, entree is gratis.

De Speakers Corner is een bijeenkomst van circa 45 minuten waarin bekende Weertenaren hun ongezouten mening geven over actuele ontwikkelingen in de politiek, cultuur en maatschappij. Uiteraard vertellen ze ook over hun actieve rol en eigen bijdrage hierin. Wat drijft Peter, hoe kijkt hij terug op zijn jarenlange rol in de organisatie van Bospop. Hoe ziet hij de toekomst van het festival in relatie tot andere festivals als Pinkpop en Rock Werchter. Uiteraard is er gelegenheid voor vragen en discussie.

Speakers' Corner is van origine een gedeelte van het Hyde Park in Londen, waar al van oudsher sprekers in het openbaar hun mening verkondigen. In navolging van Londen is er een Speakers' Corner in Singapore, Sydney, Gent en in Amsterdam. En nu ook in Weert in café De Harmonie. Het café heeft de Voeële Hook ofwel Beer-and-bullshit-Corner en sinds 2022 een Speaker’s Corner. De prominente Weertenaren Marc Bonten (medicus, lid van OMT), Jos Verspagen (muzikant, trompettist in het Rotterdams Philharmonisch Orkest) en ere-vorst Jan Stroek van de Rogstaekers waren eerder te gast.

Facebook groep CREW De Bosuil

Sluit je gerust aan bij onze FB-groep: alleen voor vrijwilligers van onze club.

https://www.facebook.com/groups/De Bosuil crew

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269