Nieuwsbrief + vrijwilligersrooster CREW - De Bosuil
Motormuizen gezocht! | Bosuil Motor Tourtocht 2023

Daar issie weer; De Bosuil Motor Tourtocht 2023. Onze eigen Roy en Olan organiseren weer de jaarlijkse Bosuil Motor Tourtocht.

Dit jaar op zondag 10 september 2023!

De organisatie belooft een spectaculaire tocht van ongeveer 225 km door Nederlands mooiste omgevingen. Zin in een heerlijke dag met jullie grootste Bosuil vrienden, en uiteraard in het bezit van een motor rijbewijs, geef je dan nu op bij Roy en Olan via mail@royschouten.nl.

Ik ben een motormuis en meld mij aan, klik hier!

Vrijwilligersrooster - okt staat open!

Dank allemaal voor het vullen van alle gaatjes, de laatste shows in juni zijn helemaal gevuld!

Onlangs hebben we september opengezet en per vandaag staat ook oktober open om jullie beschikbaarheid aan te geven.

Kijk daarbij ook nog naar augustus, daar hebben we 1 datum waar we nog een aantal gaten te vullen hebben.

Kijk hier naar de diensten die openstaan: online te bekijken (klik).

Waar witte vlakken staan is nog hulp gewenst. Graag zie ik je beschikbaarheid per e-mail tegemoet via ivo@debosuil.nl


----------------

Voor maandag 10 juli (theaterproductie middelbare scholieren) zijn we nog op zoek naar:

1x medewerker GARDEROBE

----------------

Maar kijk best voor de meest actuele bezetting hier: online (klik hier!).

Klik hier voor het online vrijwilligersrooster
READY TO GO

Middels deze weg wil ik jullie ook nog vragen om attent te blijven op het achterlaten van de werkplekken voor de volgende diensten, denk hierbij onder andere aan;

- het bijvullen van de koelingen

- het aan de stroom hangen van een pinautomaat

- de scanners aan de lader

- het goed poetsen van alle ruimtes die gebruikt zijn

- enzovoorts....

Natuurlijk hoef ik niet alles op te noemen en weten jullie dat veel beter dan ik, maar elkaar hier in helpen en zorgen dat jullie collega vrijwilligers de volgende dienst net zo fijn kunnen werken als jullie is wel zo prettig.

Dank jullie wel toppers!

Cultureel Lint zoekt vrijwilligers!

Voor een nieuwe samenwerking van Cultureel Lint en het Limburg Festival is de organisatie nog op zoek naar een tiental vrijwilligers die willen helpen op zondag 25 juni, aanstaande zondag dus. Mocht jij interesse hebben om een middagje uit te helpen en de cultuur in onze eigen regio te ondersteunen, dan kun je je aanmelden. Naar schatting duurt het van 13:00 tot 16:00 uur.

Meer informatie of aanmelden kan door een e-mail met je naam, telefoonnummer te sturen naar naar info@cultureellint.nl

Informatie act

Speaker's Corner met onze eigen Peter Verkennis | 24-06 | Café De Harmonie

Café De Harmonie organiseert op zaterdag 24-Juni de volgende editie van Speaker’s Corner. Deze editie staat in het teken van Bospop. “Mister Bospop” Peter Verkennis neemt plaats op het spreekgestoelte op het cafépodium. Voorafgaand aan Bospop 2023 gaat Peter in op de ontwikkelingen rondom popfestivals en Bospop in het verleden, heden én toekomst. Gastheer namens de Harmonie is Bram Sentjens. Aanvang is 16:00, entree is gratis.

De Speakers Corner is een bijeenkomst van circa 45 minuten waarin bekende Weertenaren hun ongezouten mening geven over actuele ontwikkelingen in de politiek, cultuur en maatschappij. Uiteraard vertellen ze ook over hun actieve rol en eigen bijdrage hierin. Wat drijft Peter, hoe kijkt hij terug op zijn jarenlange rol in de organisatie van Bospop. Hoe ziet hij de toekomst van het festival in relatie tot andere festivals als Pinkpop en Rock Werchter. Uiteraard is er gelegenheid voor vragen en discussie.

Speakers' Corner is van origine een gedeelte van het Hyde Park in Londen, waar al van oudsher sprekers in het openbaar hun mening verkondigen. In navolging van Londen is er een Speakers' Corner in Singapore, Sydney, Gent en in Amsterdam. En nu ook in Weert in café De Harmonie. Het café heeft de Voeële Hook ofwel Beer-and-bullshit-Corner en sinds 2022 een Speaker’s Corner. De prominente Weertenaren Marc Bonten (medicus, lid van OMT), Jos Verspagen (muzikant, trompettist in het Rotterdams Philharmonisch Orkest) en ere-vorst Jan Stroek van de Rogstaekers waren eerder te gast.

Facebook groep CREW De Bosuil

Sluit je gerust aan bij onze FB-groep: alleen voor vrijwilligers van onze club.

https://www.facebook.com/groups/De Bosuil crew

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269