Nieuwsbrief + vrijwilligersrooster CREW - De Bosuil
MOTORMUIZEN GEZOCHT! | BOSUIL MOTOR TOURTOCHT 2023

Geef je nu nog op! De Bosuil Motor Tourtocht 2023. Onze eigen Roy en Olan organiseren weer de jaarlijkse Bosuil Motor Tourtocht.

Dit jaar op zondag 10 september 2023!

De organisatie belooft een spectaculaire tocht van ongeveer 225 km door Nederlands mooiste omgevingen. Zin in een heerlijke dag met jullie grootste Bosuil vrienden, en uiteraard in het bezit van een motor rijbewijs, geef je dan nu op bij Roy en Olan via mail@royschouten.nl.

Ik ben een motormuis en meld mij aan, klik hier!

Vrijwilligersrooster

We staan aan de vooravond van het nieuwe seizoen!

September is ondertussen al in volle gang en deze week gaan wijzelf los. Kijk je even mee waar je nog ruimte hebt om de handen uit de mouwen te steken?

Kijk hier naar de diensten die openstaan: online te bekijken (klik).

Waar witte vlakken staan is nog hulp gewenst. Graag zie ik je beschikbaarheid per e-mail tegemoet via ivo@debosuil.nl

----------------

Zaterdag 9 september

1x vrijwilligers coördinator

2x muntenverkoop

1x kassa/gastenlijst

----------------

Maar kijk best voor de meest actuele bezetting hier: online (klik hier!).

Klik hier voor het online vrijwilligersrooster
Hallo nieuwe stagiaire!

Hallo allemaal!

Ik ben Danique, de nieuwe stagiaire bij de marketingafdeling. Ik studeer Communicatie: International Event, Music and Entertainment Studies in Tilburg. Ik ben altijd al geïnteresseerd in de muziekindustrie en deze stage biedt mij de geweldige kans om mijn passie om te zetten in praktijkervaring. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier veel kan leren en een waardevolle bijdrage kan leveren.

Mijn doel tijdens deze stage is niet alleen om mijn professionele vaardigheden te verbeteren, maar ook om waardevolle relaties op te bouwen en een positieve impact te hebben op onze gemeenschappelijke doelen.

Ik ben ontzettend enthousiast om hier stage te lopen! Ik kijk er echt naar uit om van mijn collega’s te leren, samen te werken aan boeiende projecten en bij te dragen aan de groei van dit bedrijf.

Hallo nieuwe stagiaire!

Hoi! Ik ben Rebecca de Vaan, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Best (bij Eindhoven).

Ik zit in het 3e jaar van de opleiding HBO Business Innovation in 's-Hertogenbosch. Van september t/m januari loop ik met Dennis mee op de productieafdeling van De Bosuil. In mijn vrije tijd steek ik vrijwillige uren in mijn rol als producer bij radiostation Glow FM in Eindhoven. Ik ga graag naar festivals en concerten, waarbij mijn voorkeur gaat naar classic of alternatieve rock.

Ik hoop hier komende maanden vooral veel bij te leren over de productie van evenementen bij een poppodium en alles wat daarbij komt kijken. Ook zal ik bezig zijn met een innovatieopdracht om zo mijn eigen steentje bij te dragen aan de organisatie. Wie weet tot snel!

United By Music zoekt muzikaal talent!

Wij, United by Music Limburg, zijn op zoek naar artiesten. United by Music geeft mensen met een verstandelijke beperking de kans om muziek te maken en hun een kans op het podium te geven. Een organisatie die al 15 jaar bestaat waar we enorm trots op zijn. Nu hebben we ook United by Music Limburg erbij en daar zoeken we nog muzikanten voor.

Ken jij iemand die gek is van muziek is en graag zijn of haar muzikaal talent wil delen, meld je dan nu aan bij Margareth Kamermans via;

Mobiel 06-10831227

Email: info@unitedbymusic.nl

www.unitedbymusic.nl

Zin in een oliebol?

Traditiegetrouw organiseren we weer een spectaculair oud en nieuw evenement bij De Bosuil. Hiervoor kunnen jullie al kaarten met een korting bij mij bestellen.

De reguliere prijs is € 55,- per ticket, jullie kunnen deze voor € 45,- bij mij bestellen en betalen.

Mocht je daar interesse in hebben dan hoor ik dat graag.

OP=OP

Facebook groep CREW De Bosuil

Sluit je gerust aan bij onze FB-groep: alleen voor vrijwilligers van onze club.

https://www.facebook.com/groups/De Bosuil crew

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269