Nieuwsbrief + vrijwilligersrooster CREW - De Bosuil
Vrijwilligersrooster

Op naar februari!

Ook de eerste maand is weer voorbij gevlogen en februari staat alweer voor de deur, zo ook de eerste concerten van deze maand.

Het rooster voor februari is ook al helemaal ingevuld, dank jullie wel. Ook maart staat al open en moeten nog voldoende gaten gevuld worden, kijk je even mee ?

Kijk hier naar de diensten die openstaan: online te bekijken (klik).

Waar witte vlakken staan is nog hulp gewenst. Graag zie ik je beschikbaarheid per e-mail tegemoet via ivo@debosuil.nl


Werving stop

Momenteel werken we met een poule van 120 vrijwilligers aan al onze concerten, in onze beleving is dit een mooi aantal om een goede balans te kunnen waarborgen tussen vraag en aanbod. Er lopen nog een aantal gesprekken en meedraai momenten voor potentiële nieuwe vrijwilligers. Maar buiten deze geplande afspraken hanteren we momenteel een werving stop en nemen we nu geen nieuwe vrijwilligers aan. Wél hanteren we een wachtlijst waar ik nieuwe aanmeldingen op noteer en zodra er weer ruimte is zal ik deze personen hiervoor benaderen.

Dus blijf vooral ook de fijne boodschap doorvertellen hoe leuk en fijn werken het bij De Bosuil is, maar geef daarbij ook aan dat we nu een stop hebben en met een wachtlijst werken.

Dank je!

Hier nog alle openstaande diensten van deze maand op een rijtje, kijk je even mee waar je nog uit kunt helpen?

----------------

n.v.t.

----------------

Maar kijk best voor de meest actuele bezetting hier: online (klik hier!).

Klik hier voor het online vrijwilligersrooster
Stager X De Bosuil

Zoals ik jullie onlangs al meegenomen heb zijn we begonnen te werken met de nieuwe planning en productie tool Stager. Voor jullie houdt dit in dat we een poos het bekende Excel rooster én de Stager planningstool naast elkaar gaan gebruiken en wanneer dit goed loopt we op een moment, nader te bepalen nog, overgaan op Stager.

Om jullie hier in mee te nemen heb ik een stappenplan gemaakt hoe je, ook nu al, in kunt loggen in de Stager omgeving en in de toekomst jullie beschikbaarheid door kunnen geven.

Stappenplan hier te downloaden: Stappenplan Stager - klik hier

Het Excel rooster is voor nu nog leidend en Stager is enkel ter inzage en kennismaking. Het omslag punt wordt later bepaald.

Jullie diensten ga ik de komende periode ook al meenemen in Stager, dus als je in de omgeving aan het kijken bent zul je hoogstwaarschijnlijk jouw diensten hier in terug zien.

De komende periode blijven we nog in een leerfase waarin we het systeem ontdekken en gaan introduceren bij alle medewerkers van De Bosuil, dus vraag ook begrip en geduld tijdens deze fase.

Mocht je wel al concrete vragen hebben of ergens niet uitkomen schroom niet om contact met me op te nemen.

Dank jullie wel!


Ivo

Stager Helpcentrum - voor al je vragen
Vergeet je fles niet!

Vrijdag 12 januari, tijdens de nieuwjaarsborrel, heb ik een kleinigheidje aan iedere vrijwilliger van De Bosuil aangeboden. Natuurlijk staat er ook een voor je klaar als je er helaas niet bij kon zijn.
Haal je eigen fles + dinerbon op tijdens kantooruren bij De Bosuil of wanneer je aan het werk bent via de coördinator.

Deze staat voor je klaar op kantoor; één fles + bon per vrijwilliger.

Geniet ervan!

NIEUW NIEUW NIEUW

Maak kennis met onze nieuwste vrijwilligers!

Met deze keer: Robert Kissen

Voor sommigen een bekende kop, maar voor degenen die mij nog niet kennen: Aangenaam kennis te (gaan) maken!

Eind 2019 ben ik teruggetreden als bandcoördinator omdat het moeilijk te combineren was met mijn baan, daarvoor ben ik al ruim 20 jaar vrijwilliger bij De Bosuil geweest, waarvan 15 jaar als bandcoördinator. Toen ik recentelijk een paar keer als bezoeker bij een show was begon het toch weer te kriebelen! Want wat hebben we een fijne plek om als vrijwilliger te werken!

Even kort iets over mezelf: Ik ben dus Robert Kissen, 43 jaar, woonachtig in Eindhoven. In mijn dagelijkse leven werk ik als inspecteur bij de recherche. In mijn vrije tijd ga ik graag en vaak naar concerten, houd van lekker eten en drinken en doe ik een poging competitief handbal te spelen.

We zien elkaar vast snel in De Bosuil! Zin in!

NIEUW NIEUW NIEUW

Maak kennis met onze nieuwste vrijwilligers!

Met deze keer: Wiljan Linders

Ik ben Wiljan Linders, 55 jaar, woonachtig in Heythuysen en 27 jaren getrouwd met Esther. Mijn hele leven ben ik al met muziek bezig. Ik heb o.a. ruim 30 jaren als drummer en toetsenist in verschillende bandjes gespeeld. De laatste jaren ben ik hoofdzakelijk nog muzikaal actief in mijn thuisstudio. Naast muziek zijn mijn hobby’s fotografie, onze hond, motorrijden en reizen met de camper.

Instructie Verantwoord Alcohol schenken - 07-02-2024

We nodigen graag alle nieuwe vrijwilligers én vrijwilligers die nog niet in het bezit zijn van een Instructie Verantwoord Alcohol schenken certificaat uit voor de IVA cursus die we organiseren op woensdagavond 7 februari 2024 om 19:30u. Bij deze instructie nemen we je mee omtrent een aantal thema's;

- verantwoord alcohol schenken

- hoe om te gaan met (overmatig) alcohol gebruik bij De Bosuil

- algemene sociale hygiene wet en regelgeving

- maximaal aantal deelnemers per instructie

Na deelname aan deze maximaal twee uur durende instructie ontvang je van ons een certificaat dat je aan deze instructie hebt deelgenomen en hebt volbracht.

Meld je via e-mail aan bij mij en stuur een mail naar ivo@debosuil.nl.

- instructie op woensdagavond 7 februari 2024 - 19:30u - @ De Bosuil

- aanmelden met naam + geboortedatum

- aanmelden vóór 1 februari


Ik meld mij graag aan voor de IVA instructie, klik hier!

Gastenlijst 2024

Ook voor het komende jaar hebben we al wat uitverkochte shows op de planning staan. Wil je erbij zijn ? Geef je dan nu op voor een gastenlijst ticket die je van mij ontvangt in de week voor de show. Je hebt bij deze shows dus GEEN toegang met je crew card.

Bij deze alvast een overzicht van uitverkochte shows of te verwachten uitverkochte shows;

- zaterdag 16 maart - Those Were The Days (uitverkocht)

- zondag 17 maart - Pommelien Thijs (uitverkocht)

- zaterdag 23 maart - ABBA Fever (uitverkocht)

Bij interesse stuur een bericht naar mij: ivo@debosuil.nl

Facebook groep CREW De Bosuil

Sluit je gerust aan bij onze FB-groep: alleen voor vrijwilligers van onze club.

Facebook Groep - De Bosuil Crew - klik hier


Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269