Hee hallo, jullie nieuwe AC hier! - De Bosuil
Hee hallo, jullie nieuwe AC hier!

Leuk om jullie binnenkort allemaal te ontmoeten in De Bosuil.

Ik ben Ivo Naus en per vandaag start ik als de nieuwe algemeen coördinator bij Poppodium De Bosuil. Woonachtig in Meijel, 33 jaar en in een ver verleden al eens stagegelopen bij De Bosuil, lees in 2009, heel ver dus. Iets meer recentelijk heb ik ervaring opgedaan bij onder ander Pinkpop, Zomerparkfeest in Venlo, tijdens covid bij de GGD als projectleider, als eindverantwoordelijke in de recreatie branche en zelfstandig ondernemer in de evenementen.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie, het kader én bestuur, verder te bouwen aan de rijke (pop)muziek beleving waar jullie al jaren hard aan werken. De Bosuil is al lang niet meer het muziekcentrum zoals ik me nog herinnerde.

Ik zal vanaf nu ook de vrijwilligers planningen gaan uitwerken en invullen dus met eventuele vragen kunnen jullie bij mij terecht. Ik ben te bereiken via ivo@debosuil.nl of 06 1566 2089. Maar natuurlijk sta ik ook open voor een praatje, loop vooral eens binnen en spreek me aan, anders doe ik dat wel!

Graag ook tot morgenavond bij de vrijwilligersborrel en het afscheid van Sander waar ik ook bij aanwezig zal zijn en anders graag tot heel snel in De Bosuil.


Groetjes!


Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269