Wie?
Even voorstellen: Han Stouten (69); gepensioneerd. Ik heb 3 dochters van 40, 43 en 44 jaar en ben getrouwd met Heide (Oostenrijkse). We wonen afwisselend in Sittard en in hartje Wenen en zijn ook vaak te vinden in een vakantiehuisje op 'Vosseven' bij Stramproy.
Achtergrond
Van origine kom ik uit het onderwijs. Heb echter gewerkt in een variëteit aan rollen: cameraman, TV -regisseur, diensthoofd, stafconsultant, docent, program manager, director en management coach in een breed spectrum aan bedrijven en organisaties, waaronder Adelante, Hogeschool Zuyd, (Atos)Origin, Philips International, DSM, DAF trucks en ASML.
Licht en geluid
Tijdens mijn studietijd was ik Hopman, bouwde ik PA-systemen, stond ik achter de bar bij studentenvereniging ’t Kelderke’ in Sittard, en werkte ik als licht -en geluidstechnicus in de ‘Staddschouwburg’ in Sittard.
Rol bij de Bosuil
Ik wilde na mijn pensioen deze oude passie weer oppakken. De Bosuil heeft een van de mooiste zalen en een van de beste geluidssystemen in de wijde omtrek, vandaar dat ik met Ivo de mogelijkheid van een ‘stage’ heb besproken. En dat is gelukt! Begin dit jaar ben ik bij de Bosuil begonnen als vrijwilliger en 'tech-stagiaire'.
Engineers
Een aantal sound engineers dat door de Bosuil wordt ingehuurd is door Ivo bereid gevonden om me kennis te laten maken met de apparatuur en de Bosuil ‘way of working’.
Vrije tijd
We wandelen en fietsen veel in de ‘bush-bush’ rond Stramproy (Kempen-broek) en hebben recent het fietsen -met name ook in Wenen- herontdekt. Ik luister graag naar klassieke muziek en heb daarnaast een grote passie voor progrock, jazz en blues.
Ik ga regelmatig naar concerten in de regio en uiteraard ook in ‘muziek-walhalla’ Wenen. Daar worden elke avond zo’n 35.000 concertzaal-stoelen gevuld door liefhebbers van alle denkbare soorten theater en muziek..
Bosuil-team
Inmiddels heb ik een aantal 'shifts' meegedraaid bij de Bosuil en mij valt op dat de onderlinge sfeer bijzonder gastvrij en ontspannen is. Ik voelde me gelijk thuis. Het toeval gaat er waarschijnlijk voor zorgen, dat we elkaar snel een keer tegenkomen, dus ik zou zeggen: tot binnenkort!