Nieuwtje..!

Met ingang van 1 mei a.s. ga ik, Sander, aan de slag als cultuur coördinator van Weert en neem ik dus afscheid van De Bosuil.

In deze nieuwe functie ga ik onder andere zorgen voor meer samenwerking en zichtbaarheid van de culturele sector in Weert en help ik lokale makers en verenigingen bij het realiseren van hun initiatieven. De vijf professionele culturele instellingen van Weert (Bibliocenter, RICK, Munttheater, Museum W en ook De Bosuil) zijn de directe opdrachtgevers van de nieuwe cultuurcoördinator, die mede dankzij een financiële bijdrage van de Gemeente Weert de komende twee jaar zijn rol voor cultureel Weert kan vervullen.

De afgelopen 25 jaar (of meer?) ben ik betrokken geweest bij De Bosuil: vanuit het jongerencentrum als vrijwilliger helpen bij de bar, glazen ophalen bij concerten, naar lid van de PR-commissie en daarna als voorzitter van deze commissie toegetreden als bestuurslid van het jongerencentrum.
De afgelopen 11 jaar mocht ik de functie van algemeen coördinator vervullen en samen met de uren als popcoördinator had ik daarmee een fulltime betrekking bij ons poppodium.

Een volgende stap in mijn werkzame leven; veel zin in!
Ik blijf in de buurt: nog steeds bezig met mooie dingen maken, mensen helpen en creatief met cultuur.

"Keep up the good work" in het tofste poppodium van Limburg en hopelijk zien we ons snel nog binnenkort.
Kus!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269