alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Mojothunder - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Mojothunder21:15

Mojothunder komt uit Kentucky, USA en mengt high-energy rock met zuidelijke harmonie tot een innemend geluid dat ze "Southern-Alternative" hebben genoemd. Aanstaande zaterdag is het dan zover, dan staat de band in De Bosuil.

Tot zaterdag!

MOJOTHUNDER
PROGRAMMA
OOK IETS VOOR JOU?

Deze avond duiken we in de muzikale geschiedenis van Marrillion; één van meest invloedrijke bands uit de neoprogressieve-rock. Dit doen we met twee verschillende bands: Forgotten Sons neemt het tijdperk met zanger Fish voor haar rekening en Dry Land richt zich op de latere jaren met Steve Hogarth.

Marillion tribute Dry Land speelt nummers van alle albums van "Seasons End" tot "An hour before it's dark", het 20ste studioalbum uit 2022.
Een greep uit hun setlist bevat: Out of this World, Power, Runaway, White Paper, Real Tears for Sale, Afraid of Sunlight, Neverland, Hooks in you, The Great Escape, Easter, Whatever is Wrong With You, Cover my Eyes en vele anderen.

De band Forgotten Sons uit het Rhein-Main-gebied neemt de luisteraar muzikaal mee naar de jaren 80:
De beginjaren van Marillion zijn nauw verbonden met de destijds charismatische frontman Derek William Dick - beter bekend als "Fish".
Naast het album "Misplaced Childhood", dat centraal staat in de concerten bevat de setlist natuurlijk ook de klassiekers van de andere albums met FISH, die vaak niet meer te vinden zijn in de hedendaagse uitvoeringen van de originelen.

MEER INFO + TICKETS: MARILLION MEETS FISH & HOGARTH
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!

Let op: Onderstaande geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269