Membercard

met And The Band Played On en King Tree and the Earthmothers
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
Het volgende membercard concert komt er weer aan, namelijk King Tree and the Earthmothers aanstaande vrijdag en And The Band Played on aanstaande zaterdag.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

vr 13 okt
King Tree & The Earthmothers

Met Henry James (Robert Jon & The Wreck) als zanger/gitarist heeft King Tree & The Earthmothers de perfecte frontman voor haar klassieke powertrio. De band uit Californië komt vers en voor het eerst over naar Europa om haar debuutalbum te presenteren wat nog uitgebracht moet gaan worden. Het drietal maakt psychedelische rock 'n' roll geïnspireerde op de sound van de jaren 60/70.
Maak je klaar om je lavalampen aan te zetten en begin je reis door de sonische sterrenstelsels van King Tree & The Earthmothers!

"Wat als The Kinks, Gram Parsons en Jimi Hendrix samen in een band speelden en hun eigen versie van The Beatles jamden met een snufje Desert Stoner."

MEER INFORMATIE: King Tree and the Earthmothers

membercard

za 14 okt
And The Band Played On

De Dijk is gestopt maar dat betekent niet dat de bandleden hun instrumenten aan de wilgen hangen. Bassist Hans van der Lubbe en trompettist Ronald Brunt vormen samen met Roel Spanjer (Normaal), Wouter Planteijdt (Sjako!), Eric van Dijsseldonk (Erwin Nyhof) en Richard Heijerman (Ellen ten Damme) de tributeband And The Band Played On. Niet omdat het moet, maar omdat ze er heel veel zin in hebben. Een unieke verzameling topmuzikanten op het podium deelt hun liefde voor The Band. En die liefde slaat als een spetterende vonk over op het publiek. I Shall Be Released, The Last Waltz, Coyote, Up On Cripple Creek, The Weight... Ze komen allemaal voorbij.

MEER INFORMATIE: And The Band Played On
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269