Membercard

met Electric Six
Membercard voor 2024 + Aankomende concert : De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
Het volgende membercard concert komt er weer aan, namelijk Electric Six aanstaande vrijdag.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

vr 24 nov
Electric Six

Electric Six uit Detroit, de rebelse rockers die met hits als 'Gay Bar' en 'Danger! High Voltage' de alternatieve scene veroverden, zijn terug!
Met 14 albums bewijzen ze hun veelzijdigheid, van alternative rock tot synthpop en killer arenarock anthems. Onder leiding van charismatische frontman Dick Valentine zijn hun liveoptredens fenomenaal. Electric Six is een onderschatte sensatie die genres overstijgt. Mis deze kans niet om hen live te zien!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de lokale helden van Sugarpunch!
SugarPunch!
is een dynamische rockband uit Weert (NL), geïnspireerd door bands als Skunk Anansie, Paramore en Guano Apes. Met zangeres Janneke aan het roer, schakelen ze moeiteloos tussen stemband-scheurende agressie en oorstrelend gefluister. Hun vette poprock met metalcore-invloeden, catchy melodieën en meezingbare songteksten zorgen voor een boeiende en onvergetelijke ervaring op het podium.

MEER INFORMATIE: Electric Six
Membercard 2024

Sommige van jullie vroegen zich het al af en daar is hij dan, de membercard voor 2024! Jullie als trouwe fans krijgen de eerste kans om de pas voor 2024 aan te schaffen. ✨
De voorwaarden zijn hetzelfde als vorig jaar:

Membercard houders kunnen naar 12 concerten per jaar waaruit gekozen kan worden uit de selectie (18 shows) van onze programmeur(s). Dit zullen bekende artiesten zijn maar ook de onontdekte pareltjes.
Wil je meer? Scoor jezelf dan een Gold membercard, eigenlijk dezelfde voorwaarden, je mag naar 12 shows uit de selectie én je hebt daarbij ook nog 2 vrije keuzes.

We zijn momenteel nog bezig om het programma samen te stellen voor 2024 maar dit beloofd weer veel goeds te worden waar ieder muzikaal hart sneller van gaat kloppen. 💓

Ook natuurlijk leuk als cadeau!
Zoals elk jaar is het weer op=op.

Scoor hier de membercard voor 2024!
Membercardprogramma 2023
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269