Membercard

met Kris Barras Band
Aankomend concert+ : De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,

Het volgende membercard concert staat voor de deur deze week. Aankomende donderdag kun je van de Kris Barras Band genieten als membercard lid. Lees hieronder snel meer info over het concert.

PS: we komen snel met nieuwe membercard namen!

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE MEMBERCARD

Membercard

DO 14 MRT
Kris Barras Band

Kris Barras Band, een van de meest opwindende bands van de moderne blues/hardrock scene van de afgelopen jaren, presenteert hun nieuwe album 'Halo Effect'!

Na een bijna ongelooflijke carrièreswitch van tien jaar pro-MMA-vechter naar professionele muzikant, sneed Barras zijn tanden in de internationale bluesrockscene, en met een hoogtepunt: de frontmanplek bij supergroep Supersonic Blues Machine (met Billy Gibbons van ZZ Top). In de tussentijd werd Kris Barras Band aangetrokken tot een zwaarder geluid dat uitverkochte tours heeft gehad met Black Stone Cherry, The Darkness en Thunder in onder meer de Royal Albert Hall en de Wembley Arena.

Onlangs getekend bij het legendarische onafhankelijke label Earache Records, maakt Kris Barras Band gebruik van de in de schemering verlichte melodieën en op hol geslagen kracht die geliefd zijn bij fans van Architects, Shinedown en Alter Bridge.

'Halo Effect' versterkt het zwaardere geluid van hun vorige album 'Death Valley Paradise' (die een Top 30-positie in de UK Album Chart bereikte) en levert keiharde riffs, boeiende refreinen die zweven en technische solo's versmelten.

Meer informatie
MEMBERCARDSELECTIE

Gedurende het jaar zullen er in totaal 18 concerten zijn die bij de membercard selectie horen, hieronder is te zien welke concerten allemaal al bekend zijn die bij de selectie horen.

Met je pas kan je gedurende het jaar in totaal 12 concerten bezoeken.

Membercardprogramma
Kloppen je gegevens?

Een membercard cadeau gekregen of gegeven?
Laat dan via ankie@debosuil.nl weten op welk mailadres we je op de hoogte kunnen houden.

Dankjewel alvast!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269