Membercard

met Who The F*ck is Britt & Charlotte Wessels
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
Het volgende membercard concert komt er weer aan, namelijk Who The F*ck is Britt aanstaande zondag en volgende week Charlotte Wessels (1 april)

Who the F*ck is Britt: Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De unieke show “Who the F*ck is Britt?!” vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. In een show van 1,5 uur neemt hij het publiek mee in zijn proces via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen. Hij gaat in duet met zijn vroegere zelf die op het videoscherm aanwezig zal zijn. Dit alles wordt live begeleid door zijn band die bestaat uit de muzikanten van de Leif de Leeuw band. Sem zal met de band kleine verhalende Americana songs spelen.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

KLIK HIER VOOR INFO OVER WHO THE F*CK IS BRITT

Membercard

1/4: Charlotte Wessels

Charlotte Wessels brengt haar mix van melancholische pop en synth rock naar de Nederlandse poppodia met de theatrale show Tales From Six Feet Under - Live in Concert!
Als frontvrouw van Delain toerde Charlotte Wessels over de wereld en kende grote successen. Al voordat de band in 2021 uiteen ging, vond ze in muziekplatform Patreon een manier om direct in contact te staan met haar fans en haar eigen muziek uit te brengen; een nieuw nummer - elke maand - die ze opneemt in haar eigen studio, thuis in de kelder. Vandaar dat het eerste verzamelalbum van Patreon-hits vorig jaar de titel Tales From Six Feet Under meekreeg. In het voorjaar van 2023 is de Tales From Six Feet Under Nederlandse clubtour een feit. En de show in De Bosuil is ook een feit!

MEER INFORMATIE: CHARLOTTE WESSELS
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269