Membercard

met Temple of Rock + Daan
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,

De eerste membercard concerten van 2023 staan voor de deur. In dit mailtje staat alle informatie m.b.t. de aankomende concerten en we houden je ook via deze mailtjes op de hoogte als er nieuwe toevoegingen zijn aan het membercard programma.

Maar eerst:
Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE MEMBERCARD

Membercard

7/1: Temple of Rock

TEMPLE OF ROCK , een spiksplinternieuw internationaal en uniek tribute festival! Maak je op voor een avond vol hoogtepunten met de vetste, strakste, alternatieve en hardrock tributes uit de hele wereld. Met AcinDC , Up The Irons (Iron Maiden) & Imitallica!

Meer informatie: Temple of Rock

Membercard

20/1 Daan

Daan & co keren terug naar hun typisch electrorock geluid voor ‘n totaal live feest. Het nieuwe album “The Ride” is dan ook op maat gemaakt voor zweterige clubs en dansende festivals. Opnieuw met 6 op het podium; Daan’s full band vol klassemuzikanten; Isolde Lasoen (drums) en Jeroen Swinnen (synths) vieren hun 20 jaar in de band, Geoffrey Burton (gitaar) en Jean Francois Assy (bass) zijn er uiteraard ook terug bij, net als trompetwonder Jo Hermans. Naast de pompende upbeat songs van de nieuwe plaat kan Daan een hele set aanvullen met zijn classics, van Swedish Designer Drugs, Victory, Housewife, The Player, Exes, Icon tot The Player, de nieuwe setlist zal geen seconde stil staan. Join the party!

Meer informatie: DAAN
Membercardprogramma
Kloppen je gegevens?

Een membercard cadeau gekregen of gegeven?
Laat dan via ankie@debosuil.nl weten op welk mailadres we je op de hoogte kunnen houden m.b.t. de membercardconcerten.

Dankjewel alvast!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269