Membercard

met Mr.Moto (+ John Hayes)
Aankomende concerten + buddy concert Mr.Moto (+ John Hayes) : De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,

Het volgende membercard concert staat weer voor de deur namelijk Mr.Moto. En omdat we jullie als membercard leden waarderen doen we graag iets terug. Je mag bij dit concert een BUDDY meenemen, dus neem gezellig een (gratis!) gast mee en geniet samen van de muziek.

Wat moet je hiervoor doen?

1. Iedereen die een geldig membercard pasje heeft mag 1 gratis gast meenemen.
2. Bij binnenkomst laat je je pasje zien en mag je gast gratis mee naar binnen.
3. Geniet samen van de muziek.

ter herinnering:
Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE MEMBERCARD

Membercard

ZO 18 FEB
Mr. Moto (+ John Hayes)

Mr. Moto is een rock-'n-roll-trein met hart en ziel die alles uit de kast haalt, zowel live als in de studio. De band bestaat uit John Hayes (gitaar), Wesley van der Torren (gitaar), Ruud Scheepers (basgitaar), Freek van Hout (zang, piano), Tom van de Ven (gitaar en trompet) en Bas van Hout (drums).

In 2022 bracht Mr. Moto hun bejubelde album 'Hard Candy' uit, waarop een krachtig, uptempo en door de jaren '70 geïnspireerd rockgeluid te horen is, met veel invloeden van soul, funk en blues. De band kreeg bij het schrijven van de plaat hulp van John Hayes, gitarist van de Amerikaanse band Mother’s Finest.

2023 was een fantastisch jaar voor Mr. Moto. De band is geboekt door o.a. Paradiso, Bospop, TivoliVredenburg en als klap op de vuurpijl een Show op SBS6 met het programma Ranking the Talent.

Mr. Moto is klaar om terug te keren naar het podium om het publiek hun pure energie en opwinding te geven voor de beste momenten in het leven. Muziek, plezier en liefde!

SUPPORT: Check
Wat in 2014 begon met ‘voor de lol wat muziek maken’ is inmiddels uit gegroeid tot een ambitieus project met eigen nummers. Stevige rock afgewisseld met power ballads en catchy popsongs. De muziek van Check blijft hangen en voor je het weet sta je mee te zingen!

Onder het motto ‘Work hard, Dream big’ timmert Check hard aan de weg om hun naam te vestigen in de muziek scène.

Van de single ‘Run to the Hills’ gaat de videoclip inmiddels viral! Voor de hoofdrol wisten ze Elroy Lemmens, de finalist van Expeditie Robinson, te strikken!


Meer informatie: Mr.Moto
MEMBERCARDSELECTIE

Gedurende het jaar zullen er in totaal 18 concerten zijn die bij de membercard selectie horen, hieronder is te zien welke concerten allemaal al bekend zijn die bij de selectie horen.

Met je pas kan je gedurende het jaar in totaal 12 concerten bezoeken.

Membercardprogramma
Kloppen je gegevens?

Een membercard cadeau gekregen of gegevens?
Laat dan via ankie@debosuil.nl weten op welk mailadres we je op de hoogte kunnen houden.

Dankjewel alvast!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269