Membercard

met Ben Poole , Johnny Rawls + Steve Hill
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
Het volgende membercard concert komt er weer aan, namelijk Johnny Rawls + Steve Hill aanstaande vrijdag.

Johnny Rawls is een soulblueslegende. In feite is de term 'soulblues' uitgevonden om zijn muziek te beschrijven. Met een carrière van meer dan 50 jaar heeft hij het allemaal gedaan. Hij is een internationaal erkende artiest, muziekproducent en songwriter die veel toert door Noord-Amerika en daarbuiten.

Als het om eenmansbands gaat, kent gitarist en zanger extraordinaire Steve Hill geen grenzen. Alles gaat. Hij is de ware exponent van een eenmansband. Steve speelt staand terwijl hij zingt en gitaar speelt, zijn voeten spelen basdrum, snaredrum en met een drumstok die aan het hoofd van zijn vertrouwde gitaar is gesmolten om de hi-hats en een cimbaal te raken! Steve is een nachtelijke sensatie die al 25 jaar in de maak is. Hij is een
ambitieuze en rauwe kracht waarmee rekening moet worden gehouden op de Canadese en
internationale bluesrockscene.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

KLIK HIER VOOR INFO OVER JOHNNY RAWLS + STEVE HILL

Membercard

6/11: Ben Poole

Ben Poole is een internationaal geprezen, bekroonde blues-, rock- en soulgitarist, zanger en songwriter uit het Verenigd Koninkrijk. Genomineerd als een van de "Beste Blues-gitaristen ter wereld" net voor de pandemische onderbreking van 2 jaar, naast namen als Eric Clapton, John Mayer, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa en nog veel meer door het Amerikaanse 'Guitar World Magazine' .

Meer informatie: Ben Poole
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269