Membercard

met Mike Farris & Band + Phil Bee & Band
Aankomende concerten + : De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,

De volgende membercard concerten staan weer voor de deur deze week. Aankomende woensdag kun je van Mike Farris & band en aanstaande zondag kun je van Phil Bee & Band genieten als membercard lid. Lees hieronder snel meer info over de concerten.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE MEMBERCARD

Membercard

WO 28 FEB
Mike Farris & Band

Mike Farris is een zeer geprezen Amerikaanse zanger en songwriter, bekend geworden als de leadzanger van de Screamin' Cheetah Wheelies in de 90's. Binnenkort staat hij op Bospop, maar eerst komt hij onze zaal op zijn kop zetten!

Farris heeft het publiek weten te boeien met zijn krachtige vocalen en veelzijdige optredens. Zijn muziek is divers, maar heeft de neiging geworteld te zijn in de vroege Amerikaanse gospel en blues. In al zijn werken straalt zijn passie door!
Niet voor niets won hij in 2015 een Grammy voor zijn album 'Shine For All The People'. De Rolling Stone zei over Mike: “supersized voice filled with the electricity of Saturday night and the godly grace of Sunday mornings.” Mike heeft het talent om ook songs van andere artiesten helemaal eigen te maken zo ging zijn versie van Mary Gauthier's Mercy Now ook echt door merg en been.

Meer informatie: Mike Farris & Band

MEMBERCARD

ZO 3 MRT
Phil Bee & Band

De show van Phil Bee’s (5-piece) band maakt helemaal waar wat de som der delen belooft. Dikke Hammond en Rhodes sounds, meesterlijk gitaarwerk en de onvolprezen soul/blues stem van Phil Bee. Het stemgeluid wordt vaak vergeleken met Joe Cocker, maar het is veel meer dan dat. Rauw, melodieus, ongepolijst, ondersteund door een superstrakke band van Nederlandse top professionals.

Phil Bee speelde en tourde met oa. Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band.
In de Corona periode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij prompt won, in wat de sterkste editie in jaren werd genoemd. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. En is momenteel te zien op SBS6 bij The Tribute, Battle of the Bands

Het voorprogramma wordt verzorgd door Luca & Uncle Rudi: 14 jaar jong en hebben al gespeeld met o.a. John Primer, Danny Bryant, en Toby Lee!

Meer info : Phil Bee & Band
MEMBERCARDSELECTIE

Gedurende het jaar zullen er in totaal 18 concerten zijn die bij de membercard selectie horen, hieronder is te zien welke concerten allemaal al bekend zijn die bij de selectie horen.

Met je pas kan je gedurende het jaar in totaal 12 concerten bezoeken.

Membercardprogramma
Kloppen je gegevens?

Een membercard cadeau gekregen of gegeven?
Laat dan via ankie@debosuil.nl weten op welk mailadres we je op de hoogte kunnen houden.

Dankjewel alvast!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269