Membercard

met Ronnie James Dio & Hackensaw Boys
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
De laatste twee concerten van de membercard reeks van 2022 komen eraan, namelijk aanstaande vrijdag Ronnie James Dio Memorial én Hackensaw boys aanstaande zondag.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

16/12 Ronnie James Dio

Ronnie James Dio - The Memorial Concert: met bandleden van Within Temptation, Ayreon, Blind Guardian, VUUR, Stream of Passion, Praying Mantis, Focus en Textures. De top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om Ronnie James Dio een passend eerbetoon te geven. Op 16 mei 2020 was het alweer tien jaar geleden, dat de kleine man met de grootse stem ons is ontvallen. Tijdens The Memorial Concert worden alle fases van zijn carrière belicht. Reken dus op veel klassiekers van Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!

Meer informatie: Ronnie James Dio

membercard

18/12 Hackensaw Boys

De afgelopen 20 jaar zijn Hackensaw Boys een hard tourende kracht in de Amerikaanse roots muziekwereld. Ze staan bekend om hun energieke liveshows, opereert al meer dan twee decennia als een soort muzikaal collectief en doorkruist alle genres van de Amerikaanse rootsmuziek. Ze toerden bijna constant, speelden op festivals over de hele wereld, deelden podia met mensen als De La Soul en Cheap Trick, en werkten zelfs als de touringband van Charlie Louvin. Ze waren te zien op NPR en Pitchfork, waar Amanda Petrusich hun muziek treffend omschreef als een "grasachtige tornado met een brutale punkhouding".

Hackensaw Boys
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269