Membercard

met Progproms & Knight of the Guitar
Aankomende concerten : De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
De volgende twee membercard concerten komen er weer aan, namelijk Progproms aanstaande woensdag en Knight of The Guitar met Jan Akkerman op vrijdag 29 december.

Lees hieronder meer informatie over de concerten.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

wo 27 dec
Progproms

Na zijn vertrek bij Kayak toerde Edward Reekers o.a. met Symfo Classics - The Best of Symphonic Rock door het land. Op verzoek formeerde hij in 2019 een nieuwe band die onder de titel ProgProms een eenmalig concert gaf in een nagenoeg uitverkochte zaal. De setlist bevat wereldhits en hoogtepunten uit het rijke oeuvre van de symfonische rock. Van Genesis tot Yes en van Alan Parsons tot Supertramp.

De vaste band bestaat uit leden van Kayak, Ayreon, Frank Boeijen, Liesbeth List, Snowy White, Walter Trout, Knight Area, Stream Of Passion en Queen Forever. Speciaal voor deze concerten is Damian Wilson (Threshold/Headspace) van de partij!

Speciale gasten:
Judith Rijnveld -vocalen (Kingfisher Sky)
Damian Wilson – vocalen (Threshold , Arena , Ayreon)
Hubert Heeringa viool, blaasinstrumenten) (Ten Sharp)

Band:
Edward Reekers-toetsen en vocals (Kayak, Ayreon)
Mark Bogert-gitaar ( Knight Area + Magoria)
Nadine Pruim-vocals (Magoria)
Juan van Emmerloot drums (Snowy White, Steve Lukather)
Charles Nagtzaam-bas (Frank Boeijen)
Jeffrey Revet-toetsen (Stream Of Passion, Redstecks)

MEER INFORMATIE: Progproms
met o.a. Jan Akkerman en Leif de Leeuw!
Knight of the Guitar

Er voegt zich een nieuwe Knight of the Guitar toe aan onze line up! John Hayes moet onverwacht naar de USA. In plaats daarvan komt Leif de Leeuw van de Leif de Leeuw Band!

Ben jij klaar om weggeblazen te worden door de ultieme gitaarervaring? Maak kennis met Knight of the Guitar! Vijf topgitaristen hebben hun krachten gebundeld om jou een onvergetelijke avond vol muzikale magie te bezorgen.

Jan Akkerman, Leendert Haaksma, Erwin Nijhoff, Leif de Leeuw en Joep Pelt zijn niet alleen meesters in hun eigen genre, maar ze breken ook alle muzikale grenzen. Ze worden ondersteund door een geweldige band. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het podium verlicht door de betoverende stem van vocaliste Laurie Akkerman.

Dompel jezelf onder in een avond vol gitaargeweld en laat je meevoeren op de golven van virtuositeit en creativiteit. Of je nu een fan bent van rock, jazz, blues of iets daartussenin, Knight of the Guitar zal je verrassen en inspireren.

Kom en word zelf een ridder van de gitaar. Zorg dat je erbij bent en laat je meeslepen door het ultieme spektakel - Knight of the Guitar!

Jan Akkerman presents: Knight of the Guitar

Laatste 20!

Membercard 2024

Vele van jullie hebben al een membercard voor 2024 aangeschaft, super leuk om te zien! Er zijn nog een kleine 20 pasjes beschikbaar, dus wil je volgend jaar weer bij de club horen, scoor deze pas dan snel!

We hebben al een aantal namen aangekondigd voor het programma van 2024 namelijk The Cinelli Brothers, Cooking With Knopfler, Kris Barras Band, Psychonaut en Birdmens. Daarnaast gaan we binnenkort ook Mike Farris (hij staat ook op Bospop in juli) en Phil Bee + Band nog toevoegen aan de line-up. Dit zijn nog maar 7 namen van de 18 die we in een jaar selecteren.

Membercard houders kunnen naar 12 concerten per jaar waaruit gekozen kan worden uit de selectie (18 shows) van onze programmeur(s). Dit zullen bekende artiesten zijn maar ook de onontdekte pareltjes.
Wil je meer? Scoor jezelf dan een Gold membercard, eigenlijk dezelfde voorwaarden, je mag naar 12 shows uit de selectie én je hebt daarbij ook nog 2 vrije keuzes.

Ook natuurlijk leuk als cadeau!
Zoals elk jaar is het weer op=op.

Scoor hier de membercard voor 2024!
Membercardprogramma 2023
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269