Membercard

ZZ Top + Aerosmith
CADEAUTJE: De Bosuil MEMBERCARD update - Extra concert
Deuren open20:00
start show21:15

Hey membercard lid,
Omdat we jullie zo waarderen als trouwe fans hebben we een cadeautje voor je.

Nog geen plannen dit weekend? Dan kan je met je membercard pasje gratis het concert bezoeken van Aerosmith door Janie's Gun en ZZ Top door TreZZ HombreZZ.

Dit concert gaat niet af van je 'limiet' aan concerten dus is echt een extraatje!

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

VR 31/5: AEROSMITH BY JANIE’S GUN EN ZZ TOP BY TREZZ HOMBREZZ

Janie’s Gun: De Ultieme Aerosmith Tribute: Janie’s Gun is dé tribute to Aerosmith! Verwacht géén look-alike-band, maar een groep zeer gedreven, professionele musici die in andere settings al decennialang meedraait in het cover- en tributecircuit van Nederland, België en Duitsland. Verwacht wél een vette productiesound zonder allerlei meedraaiende computers ter ondersteuning, karakteristieke zang en spel, muzikale hoogstandjes en de juiste energieke beleving bij een optreden van Janie’s Gun!

Bij een show komt in elk geval aan bod: Janie’s got a gun, Don’t wanna miss a thing, Jaded, Amazing, Livin’ on the edge, Love in an elevator, Ragdoll, Dream on, Mama kin, Dude looks like a lady, Sweet Emotion, Pink, Cryin’ en Walk this way.

TreZZ HombreZZ - ZZTop Tribute

Met een in de loop van de jaren enigszins aangepaste bezetting bestaat deze Nederlandse ZZ Top tribute al 40 jaar! (eerste in Europa) In de loop van de jaren is de naam van de band enige keren veranderd maar de passie voor ZZ Top is gebleven.
De band is vrijdag 31 mei te bewonderen op ons podium. Ze brengen een te gekke show, zoals een ZZTop show hoort te zijn... rauw en met passie. Alle hits komen voorbij, maar natuurlijk ook de pareltjes!

MEER INFORMATIE
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269