Membercard

met Bywater Call
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
Het volgende membercard concert komt er weer aan, namelijk Bywater Call aanstaande vrijdag.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

vr 20 okt
Bywater Call

🎶 Laat je meevoeren door de rauwe klanken van Bywater Call, een 7-koppige Southern Soul, Roots Rock, Blues band uit het hart van Toronto, Canada. Sinds hun oprichting in 2017 hebben ze de Canadese muziekscene veroverd en zijn ze genomineerd voor prestigieuze prijzen zoals de Maple Blues en Independent Blues Award.

Maar hun faam reikt verder dan de Canadese grenzen. Bywater Call heeft Europa veroverd met uitverkochte shows en een mainstage-optreden op het Moulin Blues-festival. De Nederlandse en Duitse media loven Meghan als een van de beste zangeressen in de blues en roots van dit moment. De band combineert blues, rock en soul op een manier die je diep raakt en laat bewegen.

En als kers op de taart hebben we een geweldig voorprogramma: Emily Hill. Deze 22-jarige zangeres, ook wel bekend als Emmelien, brengt een unieke mix van soul, blues, jazz, funk, New Orleans en gospel in haar zang. Haar talent is alom erkend, en haar optredens zijn een ervaring op zich. Dansend, flirtend, en soms ontroerend met prachtige ballades, Emily Hill en haar band beloven een onvergetelijke avond.

MEER INFORMATIE: Bywater Call
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269