Membercard

met Psychonaut + Birdmens
Aankomende concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
De volgende membercard concerten komen er weer aan, namelijk Psychonaut aanstaande vrijdag en Birdmens aanstaande zondag.

Lees hieronder meer over de aankomende concerten.
Volgende week komen we met nieuwe namen die bij de membercard selectie horen!

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

Membercard

VR 5/4: Psychonaut

Het immense succes van Psychonaut's debuutalbum Unfold The God Man, heeft bewezen dat Psychonaut een kracht is om rekening mee te houden! Nu, met de release van hun tweede album Violate Consensus Reality, neemt het Belgische drietal je mee op een diepgewortelde reis naar ons collectieve menselijke bewustzijn. Een reis gekenmerkt door explosieve riffs, zwevende zang en ingewikkelde maar pakkende composities.

De drie heren uit Mechelen, België keren nu terug met een woest en langverwacht conceptalbum dat de vorming van een nieuwe wereld verkondigt door de acceptatie van een nieuwe menselijke identiteit. “We zijn altijd geïnteresseerd geweest in religie, spiritualiteit en filosofie”, legt zanger/gitarist Stefan de Graef uit over de muziek van Psychonaut.

Het support wordt verzorgd door Neverus

MEER INFORMATIE: Psychonaut

Membercard

ZO 7/4: Birdmens

Ben jij klaar om weggeblazen te worden door een legendarische live show? Maak dan kennis met Birdmens, dé UK all star band waarvan je hart sneller gaat kloppen! Met leden zoals Ian Siegal, Jon Amor, Dave Doherty en Johnny Henderson, brengen zij meer dan 100 jaar aan live optreden ervaring naar De Bosuil.

In 2022 betrad Birdmens eindelijk weer het podium toen het publiek massaal terugkeerde naar de muziekscene. En wat een comeback was het! Tijdens hun adembenemende optreden op Moulin Blues in Nederweert wisten ze iedereen omver te blazen. Hun Main Stage-set was zo explosief dat zelfs de beveiliging smeekte om meer!

Laat je meeslepen door de razende energie van Birdmens en geniet van een onvergetelijke avond vol muzikale magie.

Birdmens
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269