Membercard

met o.a. Steve 'n' Seagulls en Bluesfest
Nieuwe concerten: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid!

We hebben goed nieuws voor je! Na een grondig overleg met onze programmeurs kunnen we met veel enthousiasme enkele geweldige shows aankondigen die aan de membercard-selectie worden toegevoegd.

Ben je er klaar voor om te ontdekken wat we voor je in petto hebben? Bekijk hieronder de gloednieuwe toevoegingen.

Membercard

za 11 mei
NIEUW: Rock Party of the Year

Rock Party of the Year is een avondvullende show waarin we teruggaan in de tijd met de muziek van dé rockbands uit de jaren '70 & '80. Nummers van Journey, Chicago, Boston, Foreigner, Bad English, Cinderella, Van Halen, America, Styx, Vixen, Whitesnake, Heart, Aerosmith en vele andere hits zullen allemaal langskomen!

Rock Party of The Year

Membercard

do 20 juni
NIEUW: Millionaire

Terug van weggeweest: Millionaire!
De Belgische rockformatie Millionaire is opgericht door Tim Vanhamel. Na zijn bijdrage aan bands als Evil Superstars en dEUS, brak hij in 2001 door met zijn eigen project, Millionaire, met het debuutalbum 'Outside The Simian Flock'. Het talent van Vanhamel werd snel opgemerkt door grote namen als Muse en Queens of the Stone Age, die de band meenamen op tournee.

Millionaire

Membercard

zo 30 juni
NIEUW: Jason Ricci & The Bad Kind

Jason Ricci is een geprezen Amerikaanse blueszanger en mondharmonicavirtuoos, die talloze prijzen in de wacht heeft gesleept. Zijn vroege blootstelling aan bluesoptredens door zijn moeder ontstak een vurige liefde voor muziek. Na zijn academische periode vestigde hij zich in Memphis, waar de invloeden van legendarische bluesiconen zijn muzikale pad vormden.

Ondanks zijn succes volgden persoonlijke problemen, maar Jason keerde terug naar de muziek. In 2010 werd hij Blues Music Award-winnaar en is hij sindsdien actief in de muziekscene met zijn band "Jason Ricci and The Bad Kind".

In de afgelopen jaren heeft Jason Ricci blijvende bijdragen geleverd aan de blueswereld, met talloze optredens en opnames. Na een periode van persoonlijke uitdagingen en herstel is hij momenteel nuchter, gezond en toert hij met diverse projecten.

Jason Ricci and The Bad Kind

Membercard

vr 11 oktober
NIEUW: Steve 'N' Seagulls

Het had in Finland een koude winterdag of een warme zomernacht kunnen zijn, maar het was rond het jaar 2010. Iemand kwam op het idee om bluegrass, Finse folk en rock/metalmuziek te combineren. Het resultaat was en is sindsdien Steve'n'Seagulls. De band waarvan je niet wist dat je hem miste, maar die je absoluut nog een keer wilt horen! Afkomstig uit Finland, rijdt dit vrolijke stel harder en sneller dan ooit.

Steve'n'Seagulls

Membercard

zo 24 november
NIEUW: Bluesfest

Welkom bij Bluesfest, waar een middag vol blues je hart sneller doet kloppen! Drie topbands, doorgewinterd in de bluesscene, zullen het podium van De Bosuil laten schudden en schroeien. Laat je meevoeren door de onmiskenbare klanken van Harlem Lake, de meeslepende riffs van Krissy Matthews en de soulvolle tonen van Andrea de Luca. Het belooft een onvergetelijke middag te worden, doordrenkt met de pure passie van de blues!

Bluesfest

Membercard

za 30 november
NIEUW: Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Maak je klaar om terug te duiken in de gloriedagen van progressieve rock met de Kings Of Floyd! Deze gevierde meesters in de Pink Floyd tribute band-scene zijn terug en hoe! Ze beloven het legendarische erfgoed van deze rockiconen met een adembenemend live optreden weer tot leven te wekken. Met hun onvergelijkbare muzikale genialiteit en een spetterend live optreden beloven ze een onvergetelijke ervaring voor alle Pink Floyd-fans.

Kings of Floyd
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269