alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Marcel Coenen & Friends - Servicemail De Bosuil
Deuren open15:00
Marcel Coenen & Friends16:15

Komende zondag staat Marcel Coenen in De Bosuil en hij neemt zijn friends mee!

De band, bestaande uit getalenteerde muzikanten zoals drummer Hans In T Zandt, gitarist David Maes, toetsenist Rene Kroon en bassist Richard Ritterbeeks, zal een boeiende selectie ten gehore brengen uit Marcel's drie soloalbums, aangevuld met enkele opwindende covers die het publiek zeker zullen verrassen en meenemen op een muzikale reis door verschillende genres en stijlen.

Tot zondag!

Marcel Coenen & Friends
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

wo 15 mei

Philip Sayce
OOK IETS VOOR JOU?

Vanaf het moment dat Philip Sayce voor het eerst zijn handen op een gitaarhals legde, liet hij hem nooit meer los. Binnen een jaar toerde Sayce internationaal met de band van Jeff Healey en trad op op de meest prestigieuze festivals ter wereld. Sayce is een zeldzame artiest, een combinatie van een uitstekende songwriter, een ongeëvenaarde gitarist, een soulvolle zanger en een opwindende artiest!

Geboren in Wales, opgegroeid in Toronto en gevestigd in Los Angeles, begon Sayce's liefde voor de gitaar op jonge leeftijd toen zijn ouders hem voorstelden aan veel van de invloedrijke grootheden - met name Albert King, Freddie King, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Albert Collins, Jeff Healey, Eric Clapton en Jeff Beck.

MEER INFO + TICKETS:
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269