alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Maerzfeld - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Support: HEMESATH21:15
Maerzfeld22:30

Komende vrijdat staat Maerzfeld in De Bosuil!

Maak je klaar voor een avond vol goede industrial rock!

Tot vrijdag!

Maerzfeld
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Donderdag 21 maart

OOK IETS VOOR JOU?

Tape Toy is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip of populair te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met behoorlijk harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Voeg daar de energie van een renpaard en een bundel songs van het type oorwurm aan toe, en je begrijpt dat TAPE TOY niet “nieuwe band nummer zoveel" is! Hun eigenwijsheid heeft Roos, Wesley, Maurice en Marc geen windeieren gelegd. In hun nog korte bestaan hebben ze de Amsterdam Popprijs in de wacht gesleept en zijn ze geselecteerd voor de Popronde 2018.

Ontluikende NL alt-rockers Gunmoll betoveren hun rock met de verleiding, het gevaar en magnetisme van de meest bloedstollende misdaadromans. "Een coming of age-verhaal van een meisje dat opgroeide in een Roemeense maffiafamilie." Het duo Jolien Grunberg (zang/gitaren) en Bram Bol (gitaren/productie) schildert verhalen van romantiek, verraad, stijgende adrenaline en anthemische spanning, deels verankerd in Joliens Roemeense wortels. Gunmoll levert een groovend, pakkend rockgeluid, boordevol verrassende elementen; wilde rock ’n roll-riffs, oosterse melodieën en golvende surfrock.

MEER INFO + TICKETS: Tape Toy & Gunmoll
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269