alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
King Tree & The Earthmothers - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
King Tree & The Earthmothers21:15

Komende vrijdag staat King Tree & The Earthmothers in De Bosuil!

Met Henry James (Robert Jon & The Wreck) als zanger/gitarist heeft King Tree & The Earthmothers de perfecte frontman voor haar klassieke powertrio. De band uit Californië komt vers en voor het eerst over naar Europa om haar debuutalbum te presenteren.

"Wat als The Kinks, Gram Parsons en Jimi Hendrix samen in een band speelden en hun eigen versie van The Beatles jamden met een snufje Desert Stoner?"

Tot vrijdag!

King Tree & The Earthmothers
PROGRAMMA
OOK IETS VOOR JOU?

Als OOR Magazine spreekt over “topnummers” en een “attractieve indiepop plaat” en hun collega’s van Heaven Magazine je bombarderen tot een “veelbelovende band die serieus genomen dient te worden”, dan doe je iets goed.

De mannen van The Waiting zijn geen onbekenden in de rock ’n roll scene; eerder stonden ze met bands als Les Djinns en Girls Walk By al op de grote Nederlandse podia, waaronder Pinkpop en Paradiso. Met The Waiting maken ze een spannende mix van puntige poprock en bezielde, licht-psychedelische wegdromers. Dat die mix lekker smaakt, blijkt wel uit de twee nummer 1-noteringen voor singles ‘Summertime’ en ‘Hangover’ – beide afkomstig van debuutalbum Tea With Gin - in de Limburgse hitlijsten en landelijke airplay op o.a. KINK FM.

Litzberg
is het project rondom muzikant/songwriter Mathijs Peeters. Rafelige gitaarpopliedjes die fraai het evenwicht bewaren tussen de ambachtelijke melodie en het bevlogen experiment. ‘Doorgaan’ is het haast Shaffyiaanse motto van Litzberg.
Voor wie het even vergeten is: Mathijs Peeters is de vroegere gitarist van o.a. Sandusky, The Gasoline Brothers en Sarah MacDougall. Pas een paar jaar heeft hij het spotlicht van de frontman opgezocht.

MEER INFO + TICKETS: The Waiting + Litzberg
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!

Let op: Bovenstaande geel/groene consumptiemunt (glitter/breekmunten) is de enige die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269