concerttip!
TIP: Hideous komt naar De Bosuil met leden van Ramkot en RHEA!
donderdag 16 februari
Hideous + Meltheads

Hey!
Je ontvangt dit mailtje omdat je al eerder bij een concert van RHEA of Ramkot bent geweest.

We willen je graag laten weten dat de topband Hideous met leden van bovenstaande bands naar De Bosuil komt tijdens CLUB. DONDER.

Hideous is het gloednieuw samengesteld gezin van Guillaume (RHEA) en Tim (Ramkot). Beiden verdienden ze al hun strepen bij de genoemde projecten, maar ze besloten om hun krachten te bundelen. Hideous brengt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren ’90. De band speelt momenteel in het voorprogramma van The Vices én zijn ook nog dé belofte van Radio Willy (het KINKfm van België).

Hideous neemt ook nog eens een topband mee: Meltheads, deze band heeft afgelopen weken op nummer 1 gestaan van de afrekening van StuBru!

Deze bands wil je dus NIET missen.

Klik hier voor tickets
Ook iets voor jou?

Vijf mannen zetten hun versterkers op elf zodat ze ze kunnen horen, bijna doof tenminste. Gelukkig past dit perfect bij de muziek die ze leuk vinden: bands als MC5, Roky Erikson, Alice Cooper, Them, Reigning Sound, etc. Ze verkleden zich niet alsof ze een klassieke rockband uit de jaren 70 zijn, soms verkleden ze zich als piraten, maar alleen op zondag. Realiseer je gewoon dat je van The Sha-La-Lee's houdt, verlies jezelf in deze kracht.

The Sha-La-Lee's
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269