alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Gewoon André - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Gewoon André21:15

Komende zaterdag staat Gewoon André in De Bosuil!

Gewoon Andre blijft doorgaan met het spelen van de muziek van Hazes, om zijn erfenis in stand te houden en nieuwe generaties fans te bereiken. En nu komen ze naar De Bosuil, dus stap op die Vlieger en kom naar Gewoon Andre!

Tot zaterdag!

Gewoon André
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Vrijdag 29 maart

OOK IETS VOOR JOU?

Saxofoniste CANDY DULFER staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar sensationele band. In 2024 keert ze terug naar festival- en clubpodia in heel Europa, Japan en de VS. Met haar gepassioneerde podiumpresentatie, inspirerende en opbeurende muzikale boodschap, begeleid door haar topband, is ze helemaal klaar 'to funk harder than ever'! Ze gaf vorig jaar ons 20 jarig jubileum een gouden sax randje en dit smaakt zeker naar meer, daarom komt ze terug naar De Bosuil.

SUPPORT: A Lot(te) of Bass

A Lot(te) of Bass is de band gevormd rond de talentvolle, funky bassiste Lotte Claus!
Ondanks haar jonge leeftijd (13 jaar) heeft ze al een aardige reputatie en palmares uitgebouwd met als hoogtepunten de halve finale van Belgium's Got Talent; een succesvolle instagrampagina; een eigen single; en geselecteerd worden om op te treden in New York!
Candy Dulfer is fan … reden genoeg dus om deze jonge band te komen bekijken en te genieten van hun funky vibes en grooves!

MEER INFO + TICKETS: Candy Dulfer
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269