met Milo Meskens, Michael Asnot en Jan Bas
CLUB. DONDER Servicemail
Deuren open:19:30
Jan Bas Solo19:50
Michael Asnot20:30
Milo Meskens21:30

Hey!
Het volgende CLUB. DONDER concert staat voor de deur.

Komende donderdag staan Milo Meskens, Michael Asnot en Jan Bas in De Bosuil! Drie singer-songwriters die je hart gaan veroveren.

Hebben jullie er zin in?
Tot donderdag!

Milo Meskens + Michael Asnot + Jan Bas

De Belgische singer-songwriter Milo Meskens is in bloedvorm! De voorbije jaren ontplooide hij zich tot een volwaardig singer-songwriter met een voorliefde voor lekkere gitaarsolo’s. Zijn nieuwe muziek is rijker, dieper en meer volwassen. Doe daar nog wat eelt op de ziel bij en kippenvel is nooit veraf.

Michael Asnot (BE) ontdekte op zeer jonge leeftijd de geneugten van muziek. Op 2-jarige leeftijd stond hij al op het aanrecht met zijn vertrouwde 'Fisher Price'-gitaar en microfoon, tonnen popsongs meeschreeuwend.

Naast het freelance muzikant zijn voor allerlei artiesten, vond Michael dat het tijd was om z'n eigen project op te starten. Hij schreef al een aantal jaren eigen songs, maar nu is hij klaar om ze ook live te brengen.

In de zomer van 2017 won Michael het Eén-programma 'Koen zoekt een Kris', waarin Koen Wauters op zoek gaat naar een eenmalige vervanger voor zijn broer bij Clouseau. Zo stond Michael als lid van Clouseau op het podium van Radio 2 Zomerhit. In datzelfde jaar werd Michael Asnot geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

Jan Bas, songwriter, gitarist én rock & roll romanticus.

Misschien is hij wel één van de best bewaarde geheimen in de Belgische pop- en rock scene.
De kans is immers groot dat je Jan Bas al aan het werk gehoord hebt, zonder dat je er erg in had. Zo zong hij op de soundtracks van TV-producties zoals Safety First (The Movie), Jens Dendoncker’s ‘Liefde’, en ‘Paradise City’. Ook tourde hij doorheen de CC's met projecten zoals oa '27 years Nirvana Unplugged' & 'Paradise City'.

Zijn liefde voor soul, roots en heartland-Americana vormen de fundering van Jan’s eigen, unieke sound geheel in de lijn van Richard Hawley, Leon Bridges & jonge Bruce Springsteen.'

CLUB. DONDER PROGRAMMA | MORE TO COME!
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
- Prijzenacties (!)
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269