Aankomend concert: Eyecloser
CLUB DONDER super FAN update + buddy concert!

Hey SUPER FAN!

We hebben opwindend nieuws voor jullie, onze gewaardeerde fans! Het volgende spetterende optreden van CLUB. DONDER staat voor de deur, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat niemand minder dan Eyecloser het podium zal betreden op donderdag 21 december. Als blijk van waardering voor jullie fantastische support, komt er dit jaar een vroeg kerstcadeau van ons naar jullie toe!

BUDDY CONCERT
We willen jullie fans een extraatje geven dus bij dit concert mag je een buddy meenemen, wat betekent dit? Neem dus gratis(!!) je buurman, zus, tuinman of oma mee, des te meer zielen des te meer vreugde!

WAT MOET JE HIERVOOR DOEN?
Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar dennis@debosuil.nl en hij zorgt ervoor dat je een gastenlijst ticket in je mailbox ontvangt.

Eyecloser

Sluit je ogen en betreed de wereld van Eyecloser. Hier worden de frustraties van het leven gevierd met een kleurrijke rockshow, vette riffs en frisse melodieën, uitgevoerd door een hongerige jonge band!

Eyecloser ontstond in de lockdown, en nam tegen het eind van de laatste coronawinter haar debuut-EP op. In een opslagruimte op een industrieterrein in Heerhugowaard werd de EP, getiteld ‘Mr. Banker’, door de band zelf opgenomen. Het kleine jaar dat ze eindelijk los mochten hebben ze goed benut, door met zo’n 35 optredens hun kleurrijke, energieke liveshow te ontwikkelen!

CLUB. DONDER PROGRAMMA
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269