alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Billy Walton Band - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Billy Walton Band21:15

Komende donderdag staat de Billy Walton Band in De Bosuil!

Billy Walton is een ervaren gitaarmeester uit de levendige muziekscene van New Jersey Shore. Hij verdiende zijn strepen in de rock & roll en speelde jarenlang leadgitaar bij Southside Johnny. Hij heeft ook het podium gedeeld met muzieklegendes; Little Steven, Gary US Bonds en Steven Tyler, om er maar een paar te noemen.

De Billy Walton Band groeide uit dit rijke muzikale erfgoed en vond zijn groove toen Billy in contact kwam met bassist William Paris. Met de toevoeging van Tom Petraccaro op sax, Eric Safka op Hammond B3, Bruce Krywinski Jr op trompet en Shane Luckenbough; de band is compleet en knalt! Meer recentelijk heeft de komst van vocaliste extraordinaire Destinee Monroe de band tot een geheel gebracht. Hun inspanningen stuitten op onmiddellijke belangstelling van de vruchtbare Britse bluesscene, wat leidde tot meerdere succesvolle tournees door Europa en het oosten van de Verenigde Staten. Ze hebben een solide, toegewijde schare fans die snel groeit. Naast bluesrockfans heeft ook de jambandscene de band omarmd.

Tot donderdag!

BILLY WALTON BAND
PROGRAMMA
OOK IETS VOOR JOU?

The Cinelli Brothers is een vierkoppige band uit Londen, bestaande uit de broers Marco en Alessandro Cinelli uit Italiƫ, Tom Julian Jones, geboren in Londen, en Stephen Giry uit Frankrijk. De band toert uitgebreid door het Verenigd Koninkrijk en Europa, won de UK Blues Challenge 2022 en werd uitgeroepen tot de beste bluesband in het Verenigd Koninkrijk.

De band is ontstaan uit hun gezamenlijke passie voor blues-/rockmuziek uit de jaren zestig en zeventig. Hun muziek kan worden omschreven als een mix van blues, rock en soul met een vleugje hedendaagse stijl, dat grenzen overschrijdt en zowel oudere als jongere fans naar hun shows trekt.

MEER INFO + TICKETS: The Cinelli Brothers
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!

Let op: Bovenstaande geel/groene consumptiemunt (glitter/breekmunten) is de enige die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269