alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Baby Killed The Roses - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Kelvin Zhero21:15
Baby Killed The Roses22:15

Komende vrijdag staat Baby Killed The Roses in De Bosuil!

De mannen van BloYaTop keren terug onder een nieuwe naam, Baby Killed The Roses! Oude bekende, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur...

Support: Kelvin Zhero

Kelvin Zhero is geen onbekende in het circuit. De band speelt vrijwel uitsluitend eigen werk, met een beduidend eigen smoel. Dit kenmerkt zich voornamelijk in de afwisselende intensiteit van de nummers.

Tot vrijdag!

Baby Killed the Roses
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Zondag 24 maart

OOK IETS VOOR JOU?

Een avond met gitarist Marcel Coenen, enkele gastzangers en band! Dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij de muziek tot leven komt met een mix van bekende hits en vette covers! Na het uitbrengen van zijn meest recente album "Resurrection" heeft Marcel Coenen zijn band "Marcel Coenen & Friends" opnieuw samengesteld, waardoor een frisse energie en nieuwe dynamiek aan de optredens worden toegevoegd.

De band, bestaande uit getalenteerde muzikanten zoals drummer Hans In T Zandt, gitarist David Maes, toetsenist Rene Kroon en bassist Richard Ritterbeeks, zal een boeiende selectie ten gehore brengen uit Marcel's drie soloalbums, aangevuld met enkele opwindende covers die het publiek zeker zullen verrassen en meenemen op een muzikale reis door verschillende genres en stijlen.

Naast Marcel's meesterlijke gitaarspel en zijn subtiele achtergrondzang, zullen ook enkele gastzangers, waaronder Jos Severens, Pascal Remans, Sascha Burchardt en Esther Brouns, deel uitmaken van de avond. Met hun unieke stemmen en interpretaties voegen zij een extra dimensie toe aan de al bruisende setlist, waarbij zowel vocale nummers als instrumentale stukken aan bod zullen komen.

MEER INFO + TICKETS: Marcel Coenen & Friends
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269