alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
AC/DC UK - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Diggeth20:45
AC/DC UK22:00

Komende zaterdag staat AC/DC UK in De Bosuil!

AC/DC UK, is Europa's meest opwindende eerbetoon aan AC/DC.
De productie van is een compleet spektakel, met meerdere volledig vurende kanonnen, opblaasbare Rosie en authentieke volledige Marshall-backline! AC/DC UK brengt bij elke show de grootste hits samen met een paar fanfavorieten!

Support: Diggeth
Hun liveshows zijn legendarisch; de mix van genres is nooit geforceerd, het stroomt, het pulseert, het maalt en het allerbelangrijkste; het grooven! Je krijgt een indrukwekkende “piep” in je oren en je vraagt je af: “Hoe kan een drietal zo groot klinken?”

Tot zaterdag!

AC/DC UK
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst twee (gratis) recycletokens die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je twee recycletokens. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletokens kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletokens of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankjes en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

zaterdag 23 december

OOK IETS VOOR JOU?

Ho Ho Ho, stap uit de koude winteravond en duik in een vurige spiraal van metal, want deze kerst staat in het teken van knetterende gitaren, donderende drums en loeiharde riffs! Het is tijd voor Vette Knepper. Vergeet jingle bells en maak je klaar voor een explosief metalconcert dat de winterkou doet smelten.

Op het podium laten de tribute bands van Iron Maiden, Anthrax, Metallica en Pantera de hel losbreken, terwijl ze de grootste hits vertolken die je laten headbangen tot je nekspieren moe zijn. Verwacht geen traditionele kerstliederen, maar een epische viering van metal grootheden die je in vuur en vlam zullen zetten.

MEER INFO + TICKETS: Vette Knepper
Luisteren of fluisteren

Bij De Bosuil blijven we onze slogan luisteren of fluisteren regelmatig benadrukken, omdat we willen dat iedereen een geweldige tijd heeft. We zien jullie vaak in grote aantallen naar onze concerten komen, en dat waarderen we enorm!

Of je nu komt voor de muziek en wilt genieten in stilte (luisteren), of voor de gezelligheid ,en natuurlijk de muziek, en wat zachter wilt praten (fluisteren), we streven ernaar dat je je hier altijd welkom en op je gemak voelt.

Samen zorgen we voor een geweldige sfeer!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269