alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Absolutely Floyd - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Absolutely Floyd21:15

Komende zaterdag staat Absolutely Floyd in De Bosuil!

Waan je voor een avond in de wereld van deze legendarische rockband. Een aangename verrassing met bevlogen muzikanten, een mega sound, fantastisch licht en pakkende videobeelden. Met de avondvullende voorstelling ‘Symphonic Times’ beleef je het rijke oeuvre van het Pink Floyd tijdperk.

Tot zaterdag!

Absolutely Floyd
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Zaterdag 30 november

OOK IETS VOOR JOU?

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Maak je klaar om terug te duiken in de gloriedagen van progressieve rock met de Kings Of Floyd! Deze gevierde meesters in de Pink Floyd tribute band-scene zijn terug en hoe! Ze beloven het legendarische erfgoed van deze rockiconen met een adembenemend live optreden weer tot leven te wekken. Met hun onvergelijkbare muzikale genialiteit en een spetterend live optreden beloven ze een onvergetelijke ervaring voor alle Pink Floyd-fans.

Kings Of Floyd is een ervaring die geen enkele muziekliefhebber mag missen. Zorg dat je erbij bent en ervaar de legende, de emotie, en de onsterfelijke muziek van Pink Floyd zoals nooit tevoren!

MEER INFO + TICKETS: Kings of Floyd
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269