Ook een member worden?

Wil jij ook member worden van De Bosuil? Dat kan weer in 2021! Voor slechts €40,- mag je één jaar naar 12 (voorgeselecteerde) shows. En voor slechts €80,- mag je naar 12 shows +  2 vrije keuze shows. Hoe werkt het precies en wat is het verschil?

1. Membercard Silver
De Membercard Silver kost €40,-. Membercard houders kunnen naar 12 concerten per jaar waaruit gekozen kan worden uit de selectie (18 shows) van onze programmeur. Dit zullen bekende artiesten zijn maar ook de onontdekte pareltjes.

2. Membercard Gold
De Membercard Gold heeft eigenlijk dezelfde voorwaarden, je mag naar 12 shows uit de selectie (18 shows) én je hebt daarbij ook nog 2 vrije keuzes. De enige voorwaarde die hieraan zit is dat het geen uitverkochte shows mogen zijn.

Je betaalt dus eenmalig een bedrag en vervolgens kun je GRATIS concerten bezoeken. Maar hoe werkt het precies?

Spelregels
Je maakt hierbij de keuze uit de Silver of Gold kaart. Zodra je pas is besteld wordt deze per post binnen een week naar je opgestuurd. Je bezoekt dan het concert van je keuze, gaat naar De Bosuil laat je pas scannen aan de deur en that’s it! De 2 vrije keuzes van goldcard leden kunnen aangeschaft worden via codes die je persoonlijk via de post ontvangt bij je membercard.

De Membercard cadeau doen?
Wil jij een vriend, vriendin, buurman, je vader of weet ik veel wie de Membercard Silver of Gold cadeau doen? Dat kan weer in 2019!
Wat is er nou leuker dan niet één concertkaartje cadeau doen maar twaalf of zelfs veertien!?
Hét perfecte cadeau voor de muziekliefhebber. Je kunt via dezelfde bestellink ook een kaart kopen voor iemand anders.
Wil je de membercard nog cadeau doen voor de feestdagen, zorg dan dat je deze besteld voor 18 december.

Een membercard kopen / update 2020:

De afgelopen maanden werd het ene na het andere concert verplaatst (naar later in het jaar of naar 2021) en zelfs afgelast. Zo ook veel van de geplande concerten waar Membercard eigenaren gratis naar toe zou kunnen gaan.
Vanzelfsprekend vinden we dat heel erg vervelend.
Van de concerten die nu in het najaar gepland staan is het nog onzeker in welke vorm ze plaats kunnen gaan vinden.

Normaliter kun je je met jouw Membercard gewoon melden bij de entree (bij de concerten waar dit van toepassing is), pasje laten scannen en kun je gewoon binnen.
Maar met een maximaal opgelegd aantal van 100 bezoekers in de huidige situatie is het helaas niet mogelijk om op dezelfde manier ook rekening te houden met de 100 Membercard-houders die er zijn.

Voor 2020 zullen we géén Membercard-concerten meer organiseren.
De concerten die we gemarkeerd hadden als Membercard-shows zijn dat dan ook niet meer.
Heb je een Membercard en mocht je deze alsnog willen bezoeken dan verzoeken we je ‘gewoon’ een kaartje te kopen.
De huidige Membercard gaat verlengd worden en wordt voor heel 2021 geldig.

Dit betekent ook gelijk dat de Membercard voor 2021 uitverkocht is.

 

 

 

Algemene voorwaarden De Bosuil Membercard:
– De Clubkaart is persoonlijk en staat op naam geregistreerd. Bij binnenkomst laat je je Gold of Silver Membercard zien bij de kaartcontrole en wordt deze gescand. Ter controle wordt altijd een identiteitsbewijs gevraagd. Zonder ID helaas geen toegang. Bij misbruik heeft De Bosuil het recht om je Membercard in te nemen.
– De membercard is geldig van 1 januari t/m 31 december, koop je de membercard later in het jaar, dan is deze alsnog geldig t/m 31 december.
– Als we de Membercard shows bekend maken kunnen dit shows zijn die al in de verkoop zijn. We kunnen er niets aan doen als je al een kaartje hebt hiervoor.
– De voorraad van de Membercards zijn beperkt dus op=op.