Ook een member worden?

 

– WEGENS SUCCES IS DE MEMBERCARD VOOR 2020 VOLLEDIG UITVERKOCHT –
Wil jij ook member worden van De Bosuil? Dat kan weer in 2021! Voor slechts €40,- mag je één jaar naar 12 (voorgeselecteerde) shows. En voor slechts €80,- mag je naar 12 shows +  2 vrije keuze shows. Hoe werkt het precies en wat is het verschil?

1. Membercard Silver
De Membercard Silver kost €40,-. Membercard houders kunnen naar 12 concerten per jaar waaruit gekozen kan worden uit de selectie (18 shows) van onze programmeur. Dit zullen bekende artiesten zijn maar ook de onontdekte pareltjes.

2. Membercard Gold
De Membercard Gold heeft eigenlijk dezelfde voorwaarden, je mag naar 12 shows uit de selectie (18 shows) én je hebt daarbij ook nog 2 vrije keuzes. De enige voorwaarde die hieraan zit is dat het geen uitverkochte shows mogen zijn.

Je betaalt dus eenmalig een bedrag en vervolgens kun je GRATIS concerten bezoeken. Maar hoe werkt het precies?

Spelregels
Je maakt hierbij de keuze uit de Silver of Gold kaart. Zodra je pas is besteld wordt deze per post binnen een week naar je opgestuurd. Je bezoekt dan het concert van je keuze, gaat naar De Bosuil laat je pas scannen aan de deur en that’s it! De 2 vrije keuzes van goldcard leden kunnen aangeschaft worden via codes die je persoonlijk via de post ontvangt bij je membercard.

De Membercard cadeau doen?
Wil jij een vriend, vriendin, buurman, je vader of weet ik veel wie de Membercard Silver of Gold cadeau doen? Dat kan weer in 2019!
Wat is er nou leuker dan niet één concertkaartje cadeau doen maar twaalf of zelfs veertien!?
Hét perfecte cadeau voor de muziekliefhebber. Je kunt via dezelfde bestellink ook een kaart kopen voor iemand anders.
Wil je de membercard nog cadeau doen voor de feestdagen, zorg dan dat je deze besteld voor 18 december.

Een membercard kopen:

Helaas is de membercard voor 2020 volledig uitverkocht, eind 2020 gaat de membercard voor 2021 weer in de verkoop, dus houdt onze website en social kanalen goed in de gaten!

Er zijn al een aantal membercard shows bekend voor 2020, namelijk:

25 januari: TEN YEARS AFTER
31 januari: LE NOISE
11 september: GEOFF TATE
12 september: DIKKE DENNIS & DE RØCKERS
20 september: THE JOHN HACKETT BAND
11 oktober: FOCUS
18 oktober: MIRAGE; Tribute to Fleedwood Mac
25 oktober: VOLTAGE
11 november: BLACKBIRD
20 november: DEMON’S EYE; Tribute to Deep Purple
22 november: HENRIK FREISCHLADER BAND

 

Algemene voorwaarden De Bosuil Membercard:
– De Clubkaart is persoonlijk en staat op naam geregistreerd. Bij binnenkomst laat je je Gold of Silver Membercard zien bij de kaartcontrole en wordt deze gescand. Ter controle wordt altijd een identiteitsbewijs gevraagd. Zonder ID helaas geen toegang. Bij misbruik heeft De Bosuil het recht om je Membercard in te nemen.
– De membercard is geldig van 1 januari t/m 31 december, koop je de membercard later in het jaar, dan is deze alsnog geldig t/m 31 december.
– Als we de Membercard shows bekend maken kunnen dit shows zijn die al in de verkoop zijn. We kunnen er niets aan doen als je al een kaartje hebt hiervoor.
– De voorraad van de Membercards zijn beperkt dus op=op.