Corona Update

10:00u / 24-03-2020

Alle concerten in De Bosuil tot 1 juni gaan niet door i.v.m de richtlijnen van de overheid.
De meest actuele versie van het programma van De Bosuil is te vinden op onze website: www.debosuil.nl

Heb je een kaartje gekocht voor een concert tot juni?
Dan zal je automatisch een mail ontvangen m.b.t. een nieuwe datum voor het concert of eventueel dat het concert gecancelled wordt. Hier zal alle informatie in staan over een nieuwe datum en als je eventueel verhinderd bent op de nieuwe datum. Wacht dus dit mailtje even af. We hopen hierbij op jullie begrip en geduld.

LET OP: Geen mailtje ontvangen? Je ontvangt een mail op het mailadres waar je je tickets mee besteld hebt, en check voor de zekerheid ook je spambox!

In Nederland informeren en adviseren de RIVM (Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu) en VNPF (Vereniging Nationale Podia Festivals) ons over nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast volgen we het advies op van de lokale overheid, gemeente Weert.

Als een concert afgelast wordt, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja natuurlijk, zodra een concert bij ons afgelast wordt, krijg je je volledige ticketprijs teruggestort.

Als ik verhinderd ben op de nieuwe datum, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja natuurlijk, we sturen je in de mail alle informatie m.b.t. het terugkrijgen van je ticketprijs. Let wel op: Je kunt alleen een volledige bestelling terugvorderen, niet losse tickets (bijvoorbeeld 2 van de 4 tickets).
We zetten in de mail een deadline tot wanneer je je gegevens door kan geven, na deze deadline ontvang je binnen 5 werkdagen je geld terug op je rekening. We hopen hierbij wederom op jullie geduld en begrip.

Kan ik mijn tickets retourneren? 
Nee helaas niet, voor alle evenementen die gewoon door gaan (na juni) kun je je tickets niet retourneren. We raden je aan als je tickets over hebt of niet kunt om ze te verkopen in het Facebook event van het desbetreffende concert of eventueel via www.ticketswap.nl.